Ponturi handbal si pronosticuri pariuri


Când vine vorba de ponturi pariuri din handbal suntem încă o dată prezenți pentru tine cu analize, cote și statistici. Pentru evenimente de top nu lipsesc avancronicile specialiștilor, prin acestea îți simplificăm mult misiunea pentru a alege ponturi handbal.

Cauți recomandări din alte sporturi?

Echipa națională de handbal feminin a României dar și CSM București aduc an de an bucurii în rândul românilor, asta pentru că handbalul a rămas singurul sport de echipă la care mai facem performanță. Nu este cel mai ușor sport de anticipat pe bilete gata făcute de azi, asta este clar, dar handbalul are doză să de spectacol mai ales cu câteva ponturi pariuri.

Echipele de handbal din România joacă în Europa

Handbalul feminin dar și cel masculin din România stau destul de bine la nivel internațional. În primul rând trebuie să vorbim de Dinamo București care este o prezență constantă în fazele superioare din Champions League.

Fetele deja au în background important în spate la nivel internațional, iar sezon de sezon le vedem la lucrupe CSM București și Râmnicu Vâlcea.

Unde poți paria pe handbal?

Când vine vorba de ponturi pariuri zilnice nu prea contează dacă îți place sau nu acel sport, dacă ai informații utile, dacă ai încredere într-o anumită recomandare o bagi pe biletul tău, nu mai stai pe gânduri. Această idee stă în picioare și pentru pariurile din extra-sport, fie că vorbim de pariuri speciale, pe concursuri, politică și alte domenii, nu trebuie neapărat să fim experți în acel domeniu, practic de aceea se numește “pont” pentru că cineva a analizat un eveniment ce are șanse bune de reușită. Așadar fie că ai ponturi handbal cota 2 zilnică sau altele atâta timp cât ele au fost analize de niște specialiști merită încercate.

Întrebări frecvente despre ponturi handbal

chat bubble

Cum recunoaștem un analist bun pe handbal?

Nu toată lumea se pricepe la acest sport așa că noi va oferim doar analize de la specialiști în handbal.

chat bubble

Cum alegi un pariu câștigător la handbal?

Înainte de a paria citește avancronica noastră, dacă ai deja o idee care coincide cu pronosticul nostru înseamnă că ai ales pariul câștigător.

chat bubble

Ce tipuri de ponturi handbal există?

În general oferim pronosticuri pe numărul total de goluri, pe rezultat final dar și tipuri de pariuri pe handicap asiatic și nu numai.

chat bubble

Ar trebui să plătești pentru ponturi handbal?

NU! Toate pronosticurile sunt publicate în mod gratuit aici pe site.


Vezi mai multe Ponturi handbal si pronosticuri pariuri