Biletul zilei saptamanal


Aceste tipuri de recomandări sunt alcătuite de obicei din meciuri programate să înceapă marți iar cotele finale pentru biletul zilei săptămânal sunt cuprinse între 10.00 și 170.00. Acest bilet conține pronosticuri multiple din campionate diferite ce se întinde pe mai multe zile.

Când se face biletul zilei săptămânal

Biletul săptămânal se face la începutul unei noi săptămânii, de regulă de luni și conține partide de fotbal ce au ora de start de marți până duminică. Se aleg cele mai bune pronosticuri pentru fiecare zi a săptămânii, poate într-o zi selectăm o singură recomandare, poate în altă zi mai multe, depinde de ofertă.

Cote mari cu biletul săptămânal

Dacă ești fanul biletelor cu cote mari atunci ai nimerit în locul potrivit, aici cotele totale recomandate oscilează între 10 și 170. Ceea ce înseamnă că poți obține câștiguri importante cu sume mici. Evident că sunt multe evenimente selectate pe biletul zilei săptămânal deci șansele ca acest tichet să fie câștigător nu sunt la fel de bune ca la cota 2 de exemplu unde sunt mai puține meciuri.

Poți juca biletul săptămânii online oricând

Dacă nu ești pe fază să joci biletul săptămânal încă de la primele meciuri nu trebuie să-ți faci griji pentru că îți poți face propriul bilet cu partidele care încă nu au început. De asemenea va recomandăm să filtrați lista noastră de ponturi pentru a vedea dacă este pe placul vostru, puteți oricând să scoateți, să modificați sau să adăugați diferite pronosticuri de la voi. Nu uitați să plasați doar o miză ce vă permiteți să o pierdeți.


Vezi mai multe Biletul zilei saptamanal