Biletul zilei saptamanal

Aceste tipuri de recomandari sunt alcatuite de obicei din meciuri programate sa inceapa marti iar cotele finale pentru biletul zilei saptamanal sunt cuprinse intre 10.00 si 170.00. Acest bilet contine pronosticuri multiple din campionate diferite ce se intinde pe mai multe zile.

Vezi biletul zilei saptamanal recomandat

Cand se face biletul zilei saptamanal

Biletul saptamanal se face la inceputul unei noi saptamanii, de regula de luni si contine partide de fotbal ce au ora de start de marti pana duminica. Se aleg cele mai bune pronosticuri pentru fiecare zi a saptamanii, poate intr-o zi selectam o singura recomandare, poate in alta zi mai multe, depinde de oferta.

Cote mari cu biletul saptamanal

Daca esti fanul biletelor cu cote mari atunci ai nimerit in locul potrivit, aici cotele totale recomandate oscileaza intre 10 si 170. Ceea ce inseamna ca poti obtine castiguri importante cu sume mici. Evident ca sunt multe evenimente selectate pe biletul zilei saptamanal deci sansele ca acest tichet sa fie castigator nu sunt la fel de bune ca la cota 2 de exemplu unde sunt mai putine meciuri.

Poti juca biletul saptamanii online oricand

Daca nu esti pe faza sa joci biletul saptamanal inca de la primele meciuri nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca iti poti face propriul bilet cu partidele care inca nu au inceput. De asemenea va recomandam sa filtrati lipsta noastra de ponturi pentru a vedea daca este pe placul vostru, puteti oricand sa scoateti, sa modificati sau sa adugati diferite pronosticuri de la voi. Nu uitati sa plasati doar miza ce va permiteti sa o pierdeti.