Meciuri azi

Atunci cand iti faci un bilet la pariuri sportive trebuie intai de toate sa filtrezi din zecile poate chiar sutele de meciuri de fotbal azi. Alege doar evenimentul in care sunt implicate echipe cunoscute, la care ai informatii de ultima ora despre jucatori, antrenori, teren, vreme si nu numai.

Meciuri fotbal azi – 28.11.22

Ofertele saptamanii la pariuri online

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe

Fiecare din acest factor contribuie intr-o anumita masura, mai mare sau mai mica ce la final de joc poate face diferenta in favoarea sau defavoarea ta. Meciul zilei asadar se bazeaza in proportie de 99% pe audienta si statisticile de care dispunem pentru a intoarce pe toate fetele cluburile implicate in duel. In plus poti paria cu o alta incredere pe echipele ce le vezi in fiecare final de saptamana live la TV, doar sa vezi rezultatele finale nu este suficient pentru a-ti face o idee, daca spre exemplu o formatie rateaza mult intr-un meci dar pierde asta inseamna ca a avut ghinion in acel joc si il poate castiga pe urmatorul.

Meciul zilei la pariuri astazi

Echipa noastra alege lista cu meciuri azi care poate aduce profit si il analizeaza in detaliu iar tipsterii nostri se lauda cu rezultate excelente in aceasta categorie, chiar daca in general cota nu este una foarte mare (intre 1.40-2.00) putem foarte usor sa o plasam single pe bilet sau daca mai avem un meci bun putem combina pentru a ne dubla investitia. Noi recomandam insa sa jucati meciul zilei in varianta single si pe termen lung, adica cel putin o luna de zile jucati recomandarile noastre care au procentaj de reusita de peste 80%. Nu uitati insa sa jucati mereu aceeasi miza si sa nu incercati sa mariti miza dupa o serie negativa sau pozitiva, ramaneti mereu la miza cu care ati debutat in proiect. Daca totusi cotele mici nu sunt pe placul vostru puteti lua pronosticurile cu bilete pariuri cota mare.

Fotbal azi

Nu este de mirare ca cele mai importante si urmarite evenimente sportive zilnice sunt cele din fotbal, este pana la urma cel mai iubit sport din Romania. Echipa noastra alege meciuri azi din sportul rege nu doar cu numele dar si cu sanse de reusita la pariuri sportive, pentru ca pana la urma de aceea jucam bilete pentru a face profit. Sezonul fotbalistic ne aduce o oferta bogata toata saptamana, de la meciurile din campionatele de top precum Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 sau Serie A pana la Liga 1 din Romania.

Meciuri sigure la pariuri sportive

Cei care aveti ceva experienta stiti ca nu exista meciuri sigure de fotbal azi. Pe vremuri mai existau astfel de aranjamente cand unele echipe trebuiau neaparat sa castige, inainte de anii 2000, dar astfel de blaturi s-au terminat. Daca mai exista ceva suspect noi publicul de rand nu vom afla niciodata inainte despre asemenea meciuri de fotbal astazi. Nu va lasati pacaliti de reclamele si poze modificate, cel mai sigur mod prin care sa castigati este analiza si gestionarea bancii corect.

Ce meciuri se joaca azi

Nu exista meci azi care sa nu fie analizat de echipa Ponturi Bune, noi punem accent pe evenimente de top din competitiile importante. Cu siguranta vei gasi meciuri de fotbal astazi pe care merita sa le adaugi pe biletele tale. Fiecare pronostic este acordat in urma unei analize, scopul nostru este sa avem rezultate cat mai bune. In weekend avem partide de fotbal din campionate, in timp ce la mijlocul saptamanii de regula avem meciuri fotbal din competitiile europene precum Champions League, Europa League sau Conference League. Aveti mare grija ce si cum pariati, pentru ca Champions League desi este cea mai puternica competitie s-a dovedit in ultimele sezoane o competitie cu multe surprize.