Meciul zilei

Atunci cand iti faci un bilet la pariuri sportive trebuie intai de toate sa filtrezi din zecile poate chiar sutele de meciuri disponibile in oferta. Alege doar evenimentul in care sunt implicate echipe cunoscute, la care ai informatii de ultima ora despre jucatori, antrenori, teren, vreme si nu numai.

Meciuri azi – 1.10.22

Ofertele saptamanii la pariuri online

Fiecare din acest factor contribuie intr-o anumita masura, mai mare sau mai mica ce la final de joc poate face diferenta in favoarea sau defavoarea ta. Meciul zilei asadar se bazeaza in proportie de 99% pe audienta si statisticile de care dispunem pentru a intoarce pe toate fetele cluburile implicate in duel. In plus poti paria cu o alta incredere pe echipele ce le vezi in fiecare final de saptamana live la TV, doar sa vezi rezultatele finale nu este suficient pentru a-ti face o idee, daca spre exemplu o formatie rateaza mult intr-un meci dar pierde asta inseamna ca a avut ghinion in acel joc si il poate castiga pe urmatorul.

Meciul zilei la pariuri astazi

Echipa noastra alege zilnic un meci care poate aduce profit si il analizeaza in detaliu iar tipsterii nostri se lauda cu rezultate excelente in aceasta categorie, chiar daca in general cota nu este una foarte mare (intre 1.40-2.00) putem foarte usor sa o plasam single pe bilet sau daca mai avem un meci bun putem combina pentru a ne dubla investitia. Noi recomandam insa sa jucati meciul zilei in varianta single si pe termen lung, adica cel putin o luna de zile jucati recomandarile noastre care au procentaj de reusita de peste 80%. Nu uitati insa sa jucati mereu aceeasi miza si sa nu incercati sa mariti miza dupa o serie negativa sau pozitiva, ramaneti mereu la miza cu care ati debutat in proiect. Daca totusi cotele mici nu sunt pe placul vostru puteti lua pronosticurile de AICI la cote mai mari.