Ponturi fotbal si pronosticuri pariuri


Vrei să-ți faci un bilet dar ești lipsit de inspirație? Aici oferim ponturi fotbal de la cei mai buni analiști pe fotbal având ca scop îmbunătățirea pariurilor noastre. Avem peste 10 ani de experiență în spate pentru a furniza cele mai bune recomandări.

Ce este special la ponturi fotbal azi

Pentru fiecare pronostic pe care îl vei găsi AICI echipa noastră specializată a trecut mai întâi prin toate statisticile disponibile, pentru a putea prezice cât mai bine rezultatul meciurilor. Astfel după o bună cercetare a tuturor factorilor implicați putem spune dacă va fi over, under sau alt deznodământ.

1. Structură

Toate analizele cu pariuri fotbal azi sunt structurate în așa fel încât să aflați ușor informațiile dorite. De la început o să găsiți argumente pentru pronosticul ales, cota și agenția la care se recomandă acel pont.

2. Pronosticuri bazate pe statistici

Nu dăm pronosticuri după auzite sau fără argumente. Fiecare recomandare este atent analizată înainte, se căuta toate statisticile disponibile. După ce avem toate datele necesare abia atunci putem da un pronostic cu șanse ridicate de reușită.

3. Echipă profesionistă de analiști

Echipa noastră este formată din mai mulți membri care au în spate ani de experiență. Fiecare analist are la activ mii de avancronici din cele mai puternice campionate. În medie un autor petrece cel puțin 30 de minute pentru a analiza fiecare eveniment, încercăm să facem tot posibilul să oferim cât mai multe recomandări “verzi”.

4. Cele mai bune cote

Dacă pronosticul nostru din analize se găsește la mai multe case de pariuri online, atunci noi vom alege și vom recomanda agenția care oferă cea mai bună cotă.

5. Ponturi fotbal gratis

Absolut TOATE recomandările noastre sunt oferite gratis aici pe site. Nu trebuie să plătești nimic pentru a avea acces la sute de analize cu ponturi în fiecare lună. Mereu vei găsi aici cele mai bune pronosticuri oferite în mod 100% gratuit.

6. Ghid pentru pariuri

Învață să pariezi de la cei mai buni. Îți oferim un ghid complet pentru pariori începători, de nivel mediu și avansați. Pregătește-te să ai rezultate mai bune din pariuri fotbal cu sfaturile noastre. Învață chiar acum cum să ai profit lunar din predicții fotbal.

7. Live streaming pe meciuri de fotbal

Când vine vorba de live streaming fotbal avem un subiect larg de discuție, pentru că acest sport este foarte bine acoperit de agențiile din online, care oferă transmisiuni în direct de la foarte multe competiții importante din Europa.

Ponturi fotbal mâine

Dacă vrei ponturi fotbal mâine trebuie să știi că noi facem eforturi să îți aducem cât mai devreme recomandările din fotbal pentru mâine. De regulă postăm pronosticurile cu o seară înainte pentru a doua zi. Astfel vei putea găsi la noi pe site ponturi devreme pentru a face bilete cu mai multe meciuri din zilele următoare.

Ce competiții de top analizăm la pronosticuri fotbal azi

Probabil că în ultima perioadă ați observat tot mai multe surprize la pronosticuri fotbal azi, de aceea e bine să jucăm doar pe ligile cunoscute în care avem toate informațiile necesare.

Pronosticuri fotbal

Toată lumea vrea cele mai bune pronosticuri fotbal azi însă un pronostic bun poate fi văzut diferit de fiecare parior în parte. Noi încercăm să alegem cele mai logice recomandări, încercăm să ne ferim de acele ponturi pe “feeling”. Totul se bazează în mare măsură pe statistici, cifre și cotele la pariuri.

Predicții fotbal

De unde îți faci tu cel mai des biletele cu predicții fotbal? Nu ne referim aici la ce campionat îți place să urmărești ci de unde faci acele pariuri ce îți aduc mai mereu profit. Dacă ai ține o statistică ai vedea că cele mai bune rezultate le ai pe Liga 1, chiar dacă e o liga nespectaculoasă de aici ai cele mai bune informații, chiar de ultimă ora ce îți pot da un mic avantaj în fața caselor de pariuri.

Cele mai importante competiții pentru care oferim pronosticuri

Cele mai importante ponturi fotbal

Ponturi din fotbal cu cote bune (Value Bets)

Încă nu s-a pierdut arta de Value Bets, încă mai sunt pariori care căuta cele mai bune cote pentru pariuri. Un pronostic cu valoare ridicată este acela care primește o cota mult mai mare decât șanse reale pentru a fi câștigător. De exemplu agenția de pariuri oferă o cota foarte bună pentru un pronostic care din informațiile noastre verificate are șanse foarte mari de reușită.

Întrebări frecvente despre ponturi fotbal

chat bubble

Cum recunoaștem un analist bun pe fotbal?

Ce te face un analist bun nu sunt doar pronosticurile corecte, contează cum argumentezi un meci. Dintr-o analiză corectă se pot extrage multe ponturi inspirate.

chat bubble

Cum alegi un pariu câștigător la fotbal?

Specialiștii noștri dau pronosticuri bazate pe analize. După ce citești o analiză dacă la final ai aceeași părere pentru pronostic ca autorul, atunci merită încercat.

chat bubble

Ce tipuri de ponturi fotbal găsim aici?

Toate tipurile de pariuri sunt disponibile, se oferă ponturi pe goluri, rezultat final, marcatori, combinații și multe alte selecții la cote atractive.

chat bubble

Ar trebui să plătești pentru ponturi fotbal?

NU! Toate recomandările noastre sunt oferite în mod gratuit aici pe site. Nu trebuie să dați niciun ban pe ponturi, iar dacă cineva vă cere bani ar trebui să faceți reclamație.


Vezi mai multe Ponturi fotbal si pronosticuri pariuri