Biletul zilei

Atunci cand oferta de pariuri este bogata incep sa apara probleme pentru sunt prea multe meciuri de analizat de catre o singura persoana, de aceea noi alegem pentru tine biletul zilei compus din cele mai bune evenimente. Avem mai multe recomandari cu cote pentru biletul zilei, poate unii utilizatori vor o cota finala mai ridicata sau altii joaca sume mai mari si nu vor sa riste. Indiferent care sunt cerintele tale sau preferintele legate de sport, echipa noastra munceste 24/24 pentru a avea succes cu biletul zilei si a aduce profit in buzunarele pariorilor.

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul cand alcatuiesti un bilet pariuri sunt cotele, cauta cele mai bune cote si cele mai profitabile tipuri de pariuri, de exemplu cu handicapuri asiatice poti obtine o cotatie mai buna a pronosticurilor clasice de over sau pe solisti. Nu pune foarte multe meciuri pe tichet pentru ca nu faci decat sa-ti scazi sansele de castig, decat sa mai adaugi 1-2 evenimente in plus mai bine creste miza cu cativa lei. Este o mare greseala sa te lasi influentat de acel castig potential care apare pe biletul virtual si care tot creste cu cat adaugi mai multe partide. E drept ca ar arata bine acei bani in contul nostru dar trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca nu este usor sa ne iasa un bilet cu foarte multe meciuri.

Biletul zilei la pariuri sportive

Echipa noastra nu recomanda doar duble sau evenimente single, dam si bilete multiple cu mai multe selectii dar mereu trebuie sa stiti ca un maxim de 4-5 meciuri pe bilet pariuri este mai mult decat suficient – faceti o cota decenta si va pastrati si sansele ridicate de castig. Cate bilete cu foarte multe meciuri vedeti castigator intr-o zi, chiar si cu cote foarte mici? Foarte putine, in schimb cu 3, 4 sau chiar 5 meciuri deja apar mult mai multe tichete „verzi”. Daca nu te putem convinge sa joci putine dueluri pe bilete pariuri atunci macar te sfatuim sa joci in sistem: adica daca nu-ti iese unul sau doua jocuri in functie de sistemul ales, atunci biletul tau este in continuare castigator, un profit mai mic, dar tot profit este.