Cele Mai Noi Bonusuri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Cele mai Populare Pariuri Sportive


Oferim pronosticuri sportive gratuite în fiecare zi din cele mai populare sporturi. Prin aceste pronosticuri pariuri sportive încercăm să te inspirăm pentru a face cele mai bune alegeri. Verifică acum lista cu pronosticuri pariuri azi, selectează cele mai bune recomandări și pariază inspirat.

Pariuri sportive de la experți

Vei găsi articole publicate doar de oameni cu o mare experiență în domeniu, iar mulți dintre ei se ocupă de câte un sport, ceea ce înseamnă că fiecare își cunoaște bine treabă și este expert în aceste pariuri sportive pe care le oferă. Fiecare autor urmărește meciurile la TV, verifică statistici din mai multe surse și analizează cotele la pariuri pentru a putea oferi cele mai bune recomandări.

Analize cu pariuri sportive

În aceste materiale ne ocupăm de fiecare eveniment în parte. Adică oferim o analiza cu pronosticuri pentru cele mai tari evenimente sportive din fiecare zi. Dacă vrei să afli mai multe informații despre un meci pe care urmează să pariezi, nu trebuie decât să cauți numele meciului la noi pe site, de exemplu Arsenal vs Liverpool pariuri.

Iată ce vei afla din avancronicile propuse de echipa noastră de specialiști:

  • Date tehnice despre evenimente, când și unde se joacă
  • Forma echipelor, analiza ultimelor rezultate
  • Echipe probabile (informații despre lot)
  • Sugestii și cote pentru recomandările noastre
  • Argumente pentru pronosticurile alese

Pentru că știm că timpul tău este prețios îți vom oferi prima dată în articole pronosticurile noastre într-un format prietenos care afișează agenția de unde am luat cotele. Celelalte informații sunt afișate mai jos, într-un șablon extrem de simplu pentru a nu pierdem mult timp cu cititul. Dacă doriți tichete gata făcute, cu cote mai mari și mai multe selecții atunci va recomandăm să vizitați secțiunea biletul zilei unde găsiți cote atractive sau categoria cota 2.

Cum alegem pariuri pentru azi

În proporție de 90% recomandările noastre de pronosticuri pariuri sportive sunt bazate pe statistici. De la forma echipelor, forma jucătorilor, diferite amănunte care pot face diferența, cum ar fi lipsa unor jucători, antrenor nou sau probleme financiare și moral scăzut. Veți găsi în avancronicile postate aici un pronostic solid, în care avem mare încredere și este bazat pe statistici dar uneori oferim și un al 2-lea pronostic la o cota mai mare, care evident că are riscuri mai mari, dar chiar și acela are șanse de reușită pentru că vine în urma unei analize.

Cum să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive

Nu există pariuri sportive online 100% sigure în sport, de aceea trebuie mereu să pariați cu prudență și să fiți atenți la miza. Mulți pariori se iau după “feeling” - adică aleg pronosticuri în funcție de ce simt la un meci, noi nu vă recomandăm să faceți acest lucru, dar dacă tot faceți acest lucru va propunem să verificați și ponturile noastre ca să vedeți dacă avem același “feeling” asupra unui pronostic.

Recomandările noastre ajuta și persoanele care nu prea se pricep la sport, care nu au timp să analizeze personal fiecare meci în parte. E simplu să pariezi și să obții profit cu indicațiile afișate în aceste materiale.

Pro și contra despre pariuri sportive

  • Pentru un singur meci avem mai multe recomandări diferite, spre deosebire de Biletul zilei și Cota 2 unde selectăm un singur pronostic per eveniment.

  • Îți oferim diferite tipuri de cote, pentru siguranță o cota mai mică iar pentru a diversifică avem și cote mai mari din pariuri speciale.

  • De regulă în pronosticurile de tip single cititorii aleg să mizeze pe echipa în care au încredere mai mare și care o cunosc mai bine.


  • Pentru a câștiga mai mulți bani din aceste tipuri de pariuri trebuie fie să măriți miza fie să combinați pronosticurile de la același meci pentru a obține o cota mai bună (BetCombo: 1X + peste 2,5 goluri + GG).

  • Nu mai ai șansa să joci în tip sistem, adică să combini mai multe meciuri la -1, -2 etc. Adică pariurile în sistem înseamnă că poți pierde câteva partide de pe bilet și tot să înregistrezi profit.

Pentru a afla mai multe detalii despre pariurile în tip sistem te invităm să intri în ghidul nostru de pariere pentru începători și avansați.

Noi prezentăm și modificările de cote pentru pariuri care pot face diferența la final, câștigul fiind direct influențat de miza. Avancronicile noastre conțin multe detalii esențiale pentru a lua cea mai bună decizie în privința unui pronostic, dar în același timp vrem să păstrăm un format clar pentru a găsi cât mai ușor noutățile importante.

Încercăm să acoperim cu analize mai multe sporturi însă majoritatea avancronicilor sunt cu predicții fotbal azi, în fiecare zi cele mai importante dueluri sunt postate pe site. Vorbim despre echipele implicate și șansele lor la victorie iar în concluzie îți oferim cel puțin un pariu ce merită luat în calcul pentru cota 2 și nu numai. Încă un sport de care ne ocupăm destul de mult este tenisul, nu doar pentru că avem mulți români implicați în turnee, dar mai ales pentru că avem rezultate bune la pariuri online.

Pariuri sportive online

Avem o echipă completă care acoperă cele mai cunoscute sporturi. De la fotbal, tenis și baschet până la handbal, UFC, F1, hochei, rugby și fotbal american. Analizăm așadar cele mai importante meciuri din aceste sporturi, la fotbal de exemplu competițiile principale pe care le acoperim sunt campionatele de top + Liga 1 dar și Liga Campionilor & Europa League. Pentru că oferim pronosticuri single pentru aceste evenimente, informațiile sunt mult mai bine structurate, și din zecile de tipuri de pariuri disponibile, alegem mereu ceea ce credem noi că este varianta corectă.

Întrebări frecvente despre pariuri sportive

chat bubble

Ce sunt recomandările la pariuri sportive?

Recomandările la pariuri vă oferă o idee clară despre ce trebuie să pariați la evenimente individuale din sport.

chat bubble

Pot juca pariuri online?

Toate recomandările de la meciuri pot fi jucate la casele de pariuri online din România.

chat bubble

Cât de bune sunt aceste recomandări la pariuri?

Aceste recomandări sunt unele dintre cele mai bune pe care le puteți găsi. Se analizează foarte mult un eveniment și se acordă cel mai bun pronostic posibil.

chat bubble

Cine oferă pariuri astăzi?

Avem cei mai buni specialiști din România pentru analiza evenimentelor sportive.

chat bubble

Din ce sporturi se oferă pariuri sportive online?

Cele mai multe recomandări vin din fotbal, tenis, baschet, hochei și UFC. Dar mai găsiți și handbal și multe altele.