Ponturi hochei si pronosticuri pariuri


Unele dintre cele mai utilizate tipuri de ponturi pariuri sunt pe goluri, peste și sub. La ponturi hochei putem încearca această strategie dacă urmărim campionatele din lume. De obicei se înscriu multe goluri, însă sunt și excepții pe care noi o să te educăm să le eviți. Dacă vrei să afli mai multe din sportul pe gheață nu ezita să citești materialele informative de aici.

Ponturi hochei azi 22.04.2024

Unibet
Unibet

Pelicans - Tappara (Liiga, 18:30)

Victorie Peicans


Unibet

Vsetin - Kladno (Extraliga, 19:00)

Victorie Kladno


Unibet

Skelleftea - Rogle (SHL, 20:30)

Victorie Skelleftea


Unibet

Meciuri azi

22.04.2024

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Argumente pentru pronosticurile noastre

  • Tappara a început cu dreptul finala, dar Pelicans acasă nu greșește de două ori la rând. Cu un joc bun în apărare, gazdele probabil vor egala situația la 1.
  • În Cehia este 3-0 pentru Kladno în finala turneului de promovare/retrogradare, iar un nou succes al oaspeților le asigură menținerea la nivel de prim-eșalon.
  • Rogle are probleme în finală, Skelleftea a reușit să câștige primul meci, iar acum trage cu dinții să obțină un nou succes și are mari șanse să reușească, având în vedere că urmează să joace acasă.

Chiar dacă vorbim de un sport puțin urmărit la noi în țară, o să rămâneți uimiți de câte ponturi hochei găsiți la noi pe site. Chiar dacă e vorba aici doar de ponturi pariuri sportive analizate, nu ar strică să vă documentați puțin în privința regulamentului, în special pe rezultat final, căci aici mulți se păcălesc și aleg cotele mai mari, dar nu iau în calcul și extratime-ul care este foarte des întâlnit în acest sport pe gheață.

Cauți recomandări din alte sporturi?