Cota 2 AZI

Cota 2 este cel mai simplu mod prin care iti poti dubla banii prin pariurile sportive. Un astfel de tichet se formeaza foarte usor, nu ai nevoie de multe meciuri pentru a ajunge la 2.00, iar casele de pariuri se tem de astfel de bilete pentru ca atunci cand ai mai putine selectii ai sanse mult mai mari sa castigi.

Cota 2 zilnica – 20.10.21

Pe Ponturi-bune.ro vei gasi in fiecare zi cota 2 gratis oferita de expertii nostri pentru cele mai atractive meciuri din fotbal, tenis, baschet si multe alte evenimente. Cota 2 zilnica este oferita in mai multe variante, pe mai multe sporturi de la autori diferiti, astfel incat sa aveti de unde alege, consultati bine sugestiile nostre si jucati dupa cum considerati.

Ultimele articole cu cota 2

Ultimele ponturi

Vezi mai multe

Ce este Cota 2?

Cota 2 este un tip de recomandare la ponturi pariuri sportive foarte populara in randul pariorilor. Este practic un bilet la pariuri cu un anumit numar de meciuri care trebuie sa ating o cota totala in jur de 2.00. Asta inseamna ca daca biletul tau cota 2 va fi castigator iti vei dubla investitia. De exemplu la o investitie de 10 RON pe o cota de doi vei avea un castig de 20 RON, investeste 100 RON si vei avea un castig de 200 RON, cam asa functioneaza pariurile pe cota 2. De retinut un astfel de bilet poatea avea o cota totala cuprinsa intre 1.94 si 2.10, dar mereu ramane in jur de 2.00.

Case de pariuri recomandate

Cum functioneaza?

De regula este formata dintr-un singur pariu la o cota in jur de 2.00, dar mai sunt si cazuri in care formam acest bilet din mai multe pronosticuri care la final sa ne ofere cota dorita, 2.00. Sunt avantaje si dezavantaje atunci cand punem doar o selectie sau mai multe pe cota doi. Daca ai un singur meci atunci ai riscuri pentru ca e o cota mai ridicata pentru un singur eveniment, dar scapi de emotii pentru ca este un singur pronostic care trebuie sa fie castigator. Cand joci mai multe partide ai cote mai mici, ceea ce ofera o siguranta mai mare, dar cu cat ai mai mai multe selectii cu atat mai mici vor fi sanse de castig.

Exemplu de cota 2 formata dintr-un singur meci:

  • FCSB sa castige cu Dinamo – cota @2.00

Exemplu de cota 2 formata din mai multe meciuri:

  • Barcelona sa castige cu Celta Vigo – cota @1.15
  • Liverpool sa castige cu Arsenal – cota @1.75
  • Cota totala: 2.01 (1.15 x 1.75)

Pro | cota 2

  • – Daca vrei sa faci un profit frumos si fara riscuri ridicate atunci Cota 2 este o solutie buna pentru ca este formata din pronosticuri cu incredere mare, de regula sunt 1, 2 sau 3 meciuri alese pentru a forma cota doi. Practic prin acest tip de pariu iti dublezi investitia, cu 100 RON mizati poti incasa 200 RON.
  • – Daca esti in cautare de o cota 2 buna pentru astazi nu mai pierde timpul cercetand oferta, noi iti oferim zilnic mai multe variante analizate
  • – Varianta aceasta de pariere este o solutie foarte buna si pe termen lung, dar pentru asta trebuie sa pastrati miza de fiecare data

Contra | cota 2

  • – Cota este limitata, asa cum o spune denumirea, nu poate trece de 2 cu mult, deci daca vrei ceva mai riscant te invitam sa vezi oferta din Biletul zilei
  • – Chiar daca alegerile pentru cota 2 sunt destul de sigure, cu cat investesti mai mult cu atat mai mare este riscul

Pariorii experimentati care vor sa faca profit joaca doar cota 2, si nu o fac ocazional ci au o strategie pe termen lung la care au alocat un buget anual. Nu te baza pe un singur sport, cota 2 poate fi formata din fotbal, tenis, baschet si multe altele.

Cota 2 la pariuri sportive

Daca la prima vedere pare usor sa faci cota doi nu este chiar asa, de aceea nu vedem niciun tipster care sa aiba reusite pe linie. Nu trebuie insa sa bifezi cota 2 castigatoare una dupa alta pentru a avea profit ci trebuie sa ai doar cu cateva mai multe verzi decat pierdute, ceea ce nu este prea complicat daca urmaresti pe cine trebuie.
O alta regula de baza este sa-ti pastrezi mereu miza mai ales daca apelezi mereu la aceaste bilete de dublare a investitiei, astfel in perioadele nefericite stii cat ai pierdut si ca nu ai irosit tot bugetul. Spre deosebire de biletul zilei la pariuri aici este nevoie de reusite mai dese pentru ca vorbim totusi de cote mai mici ce aduc profit doar daca la final de luna bilantul per total este unul pozitiv.
Nu toata lumea este fanul acestei strategii de cota 2 la pariuri online, pentru ca necesita mult control, cum spuneam mai sus, e nevoie de rabdare si de stabilitate. Nu poti sa faci profit peste noapte, sau daca joci sume uriase din cand in cand. Pastreaza miza mereu pentru fiecare zi in care joci un bilet de cota doi si trage linie abia la final de luna, pentru ca surprize mai exista la ponturi pariuri din sport, chiar atunci cand te astepti mai putin, important este sa nu te alarmezi si sa iti pastrezi calmul pentru a nu pierde toata banca.