Metode de plata

Metode de plată internaționale

În universul online se operează foarte mult cu bani, nenumărate tranzacții au loc zilnic între persoane și instituții și nu numai. Este și cazul cazinourilor și agențiilor de pariere online, și ele la rândul lor se ocupă cu tranzacții în bani, iar securitatea acestora este principalul lor centru de atenție. Astfel, din dorința de a realiza cât mai ușor și sigur aceste tranzacții de valută, au fost create metode de plată online cunoscute și ca operatori de plăți online. Odată cu trecerea timpului au apărut din ce în ce mai multe metode de plată, toate încercând să devină cea mai bună alegere pentru utilizatorii săi.


Ce metode de plată online exista

La momentul actual există o serie importantă de modalități de plată online cu care operează cazinourile și agențiile sportive online. Le vom prezenta pe fiecare în cele ce urmează. Trebuie să știți că fiecare metodă în parte are anumite taxe, anumite limite de depunere și retragere și nu toate casele de pariuri online le acceptă. Dacă vrei să faci cont la un brand și vrei să depui neapărat printr-o anumită metodă, verifică înainte dacă acel brand acceptă metoda dorită de tine.

Neteller

NETELLER este un operator de plăți online internațional care garantează o securitate sporită pentru tranzacțiile sale. Pe site-ul lor oficial, www.neteller.com, îți poți deschide un cont gratuit în care poți transfera bani prin intermediul unui card de credit sau prin transfer bancar. Prin NETELLER poți să depui, retragi și transferi bani către orice destinatar care acceptă acest operator de plăți online. Pentru orice nelămurire sau ajutor suplimentar, NETELLER asigură suport prin chat, e-mail și telefon disponibil 24/7. Este o metodă de plată foarte ușor de folosit și totodată foarte rapid, transferurile de bani prin intermediul acestei metode durează doar câteva secunde de la procesare.

Paysafecard

Paysafecard este unul dintre cele mai cunoscute modalități de plată online din Europa. Se ocupă de asemenea cu transferuri de bani către diferiți destinatari care acceptă acest operator. Avantajul principal al acestei metode este că nu divulgă în niciun fel numărul cardului emitent. Este un operator ultrasecurizat, astfel datele dumneavoastră sunt în siguranță deplină. Transferurile de bani se realizează foarte rapid și cu multă ușurință. Există peste 500.000 de puncte de vânzare în lume deținut de acest tip de operator de plată. Puteți cumpăra PIN-uri din 16 caractere în valoare de 25, 50, 100 sau 300 lei. Puteți verifica oricând banii dumneavoastră în opțiunea my paysafecard de pe site-ul oficial www.paysafecard.com.

Skrill

Skrill este un operator de plăți online capabil să facă tranzacții foarte rapide internaționale. Acesta are capacitatea să facă plățile în moneda locală dorită de utilizator. Puteți să vă alimentați contul de Skrill prin transfer bancar, cec-uri, cărți de credit și de debit. De asemenea, Skrill garantează că datele dumneavoastră sunt în siguranță și protejate prin metode de ultima generație în materie de criptare. În plus, ca și în cazul celorlalte două modalități de plată online, Skrill nu percepe niciun comision pentru folosirea operatorului. Pentru orice nelămurire, serviciul de suport clienți vă este în permanență la îndemână. Pentru informații suplimentare vizitați www.skrill.com.

Earthport

Earthport este o metodă de plată online care asigură securitatea a nenumărate tranzacții în bani la nivel internațional. Este privită că o metodă de plată rapidă și sigură, fiind o alternativă de luat în seamă. De asemenea, Earthport menționează că serviciile lor se bazează pe un sistem inovativ, care determină ca tranzacțiile lor se realizeazp mai rapid decât ale celorlalte operatoare de plată și totodată în mod mult mai transparent. Earthport nu este o modalitate de plată foarte populară la noi în țară, însă serviciile sale iau amploare și în țara noastră. Contul gratuit se poate crea pe site-ul oficial www.earthport.com.

Cashpoint

Cashpoint este o metodă de plată online dedicată în special tranzacțiilor de bani în agențiile sportive și cazinourile online. Este un serviciu prin care poți paria online fără să deții un card bancar. În plus câștigurile rezultate în urma pariurilor se pot retrage rapid în contul cashpoint. Pentru aceeasta trebuie să vă creați în prealabil un cont gratuit de Cashpoint pe site-ul oficial www.cashpoint.com. Acest tip de operator de plăți online a fost creat in special pentru agențiile sportive și cazinourile online pentru o mai mare ușurință în procesarea tranzacțiilor fără implicarea a multor alte părți.

Apcopay

Apcopay este un operator de plăți online specializat pe business-ul digital având legături strânse cu o bună parte din băncile internaționale. Apcopay are sediul în Malta și asigură servicii pentru 25 de țări din lumea întreagă. Operatorul promite, ca și cazul celorlalte modalități de plată online, tranzacții securizat, rapide și simple. De obicei, Apcopay este preferat de agențiile sportive și cazinouri în varianta de operator de plăți online pentru dispozitivele mobile. Aceștia dețin tehnici avansate de securizare a plăților având la baza tehnica 3D Secure precum și obișnuita facturare a tranzacțiilor. Pentru detalii suplimentare vizitați site-ul oficial www.apcopay.eu.

Moneta

Moneta este un operator de plăți online foarte popular în Rusia, dar care activează și în multe alte țări. Această metodă de plată este în special dedicată cumpărăturilor din mediul online având disponibile 3 tipuri de monede pentru tranzacții: rubla, euro și dolar. Pentru astfel de tranzacții aveți nevoie de un cont gratuit ce se poate crea cu ușurință pe site-ul oficial www.moneta.ru. Acest portofel electronic se poate alimenta cu ușurință prin transfer bancar sau prin intermediul cărților de credit sau de debit. De asemenea, Moneta nu se folosește de informațiile sensibile ale cardului și identității dumneavoastră pentru realizarea tranzacțiilor dumneavoastră.

Visa/Visa Electron

Visa sau Visa Electron este unul dintre cele mai cunoscute branduri de cărți de credit bancar la nivel mondial. Visa operează în peste 170 de țări din lumea întreagă, iar numărul acestora este în creștere. Cardurile Visa pot fi folosite atât pentru plăți online, cât și pentru plățile regulate de zi cu zi. Pentru realizarea unei plăți, proprietarul cardului trebuie să selecteze drept modalitate de plată Visa, să-și introducă codul cardului, data de expirare și codul de securitate de pe spatele cardului. Plata se realizează instant după completarea acestor date. Cardurile Visa vin la pachet cu opțiunea de securitate Verified by Visa. Comisionul perceput de cardurile Visa variază între 1-3%.

Maestro

Maestro este poate cel mai cunoscut brand cărți de debit la nivel internațional. Cardurile Maestro sunt ușor de folosit, se prezintă cardul operatorului de POS, iar printr-o simplă trecere prin aparat cumulată cu introducerea PIN-ului specific fiecărui card, tranzacția este efectuată instant. În numeroase țări, cardul Maestro este similar cardului Visa Electron și nu necesită autorizare electronică pentru efectuarea plăților. Desigur, plățile sunt securizate prin metode de ultimă generație, iar rapiditatea cu care se realizează aceastea îl fac să fie principala alegere cel puțin în Europa. Ca și în cazul cardurilor Visa, puteți procura un card Maestro de la orice bancă.

MasterCard

MasterCard este unul dintre cele mai bune metode de plată online din mediul online, precum și una din principalele alegeri ale utilizatorilor de cărți de credit. MasterCard operează cu peste 150 de tipuri de valută desfășurându-și activitatea în 210 țări. Pentru realizarea unei plăți online trebuie să alegeți metoda de plată MasterCard, să introduceți codul specific cardului, data de expirare și codul de securitate de pe spatele cardului. Tranzacția se realizează instant urmată de o confirmare prin dispozitivul ales de dumneavoastră pentru anunțare. MasterCard deține, asemeni cardurilor Visa, opțiunea de chargeback (refuzul de plată) dacă ați fost cumva victima unei fraude sau înșelătorii, prin această opțiune aveți posibilitatea să vă recuperați de la bancă banii pierduți.

Transferul bancar

Transferul bancar cunoscut și ca wire transfer sau ordin de plată este cea mai comună modalitate de a efectua o tranzacție online în contul bancar al destinatarului. Are totodată și cel mai mare comision, la acest aspect fiind inferior celorlalte modalități de plată online. Este de obicei preferată în cazul transferurilor de sume mari de bani. Pentru realizarea unui transfer bancar aveți nevoie de codul IBAN corespunzător contului bancar al destinatarului și de codul BIC sau SWIFT care arată detaliile băncii la care este deschis contul. De obicei plățile se realizează în aceeași zi în cazul transferurilor în țară și în 3-5 zile lucrătoare în cazul transferurilor internaționale.

Rezumat

Așadar, aveți o varietate de modalități de plată online din care puteți alege. Toate sunt securizatate, deci nu ar trebui să aveți nicio grijă legată de acest aspect. Precum și opțiunea de chargeback vă garantează banii înapoi în cazurile de înșelătorie la care ați putea fi supus. Desigur, este indicat să vă alegeți operatorul de plăți online care vi se potrivește cel mai bine tipurilor de tranzacții pe care le veți efectua. Trebuie să aveți în vedere și rapiditatea cu care vor fi realizate aceste tranzacții și poate chiar comisionul perceput pentru îndeplinirea acestora. Aveți grijă unde vă introduceți datele importante ale cardului dumneavoastră!


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri