Pages

Afla totul despre comunitatea Ponturi Bune Romania

Dacă îți place să te informezi înainte să pariezi atunci cu siguranță ai auzit de Ponturi Bune, dacă nu, atunci citește aceste rânduri pentru a afla cu ce ne ocupăm, istoria noastră și vezi dacă pe viitor îți putem fi de ajutor. De când ne-am deschis site-ul și până în aceste zile scopul nostru a fost unul clar: să ajutăm cititorii să facă bani din pariuri sportive. Cum putem face acest lucru? Prin analize, informații și cele mai noi promoții la pariuri online.


Membrii echipei Ponturi Bune

În prezent echipa noastră este formată din 6 oameni, fiecare cu specialitatea sa oferă anumite tipuri de articole în care este expert pentru a simplifică misiunea cititorului în a alege și în a găsi pariurile sau informațiile necesare pe ziua respectivă. Mai jos vom afișa lista tuturor membrilor cu o scurtă descriere despre activitatea cu care se ocupă pe Ponturi Bune.

Adrian Dragan (Team Leader & Content manager)

Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram. Se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor.


Cristian Dragan (Tipster)

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Marius Dublea (Tipster)

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Iulian Saulea (Tipster)

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Brand-ul Ponturi Bune a apărut prima dată prin pagina noastră de Facebook acolo unde ofeream recomandări la cote foarte mari. În 2013 s-a deschis și site-ul care în primele luni de activitate a avut doar 2-3 oameni. Cu un buget foarte mic am reușit să ne dezvoltăm foarte bine, să oferim ponturi pariuri și analize apreciate ce ne-au adus rapid faima. Comunitatea s-a mărit extrem de mult și nu la mult timp după lansare am devenit una dintre cele mai mari comunități de pariori din România. De atunci totul a explodat și am avut multe colaborări cu tipsteri importanți de la noi din țară, ajungând să avem în echipa chiar și 15 oameni. Deși au fost schimbări la nivelul patronatului, site-ul a mers mai departe cu succes venind în anul 2018 cu o platformă unică în România.

Ce gasești pe Ponturi-bune.ro

Pe acest portal care este foarte ușor de utilizat inclusiv de pe mobil, vei găsi în fiecare zi avancronici la meciurile din fotbal, tenis, baschet, handbal și alte sporturi mai speciale precum UFC. Din aceste analize vei înțelege în ce stare se află echipele și ce ponturi poți face, iar dacă nu ai timp de citit atunci în finalul articolului vei găsi de regulă cel puțin un pronostic analizat. Mai mult pe site găsești chiar bilete gata făcute, cota 2, biletul zilei sau meciul zilei, cele mai caute rubrici de către cititorii noștri pentru că oferă exact ceea ce caută orice parior, și anume recomandări la cote bune. Pentru a aduce profit utilizatorilor nu este nevoie doar de ponturi pariuri ci avem nevoie și de o informare exactă și rapidă în ceea ce privește promoțiile la pariuri online. Casele e top se bat în oferte atractive de aceea este bine să știi de care poți profita și care sunt termeni și condițiile pentru bonusurile acordate.

Despre Ponturi Bune

Încă de la bun început, site-ul de pariuri sportive ponturi-bune.ro și-a propus să vină în ajutorul amatorilor de pariuri sportive și jocuri de noroc online (și nu numai), prezentându-vă ponturi cu șanse mari de reușită, cele mai bune promoții detaliate în amănunt, informații de ultimă oră din domeniul sportiv și cel al gambling-ului, concursuri exclusive, precum și review-uri cât se poate de obiective și avizate ale tuturor operatorilor online licențiați în țara noastră.

Modificări din punct de vedere legislativ? Oferte de nerefuzat? Cote speciale? Cele mai bune bonusuri și promoții? Cota 2? Biletul Zilei sau de Weekend? Meciul Zilei? Toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria cât mai inteligent, au fost și vor fi prezente pe site-ul nostru, în timp util, pentru a înclina balanța câștigurilor în favoarea jucătorilor.

Merită să vizitezi site-ul nostru în fiecare zi? Răspunsul se află chiar în numărul de vizitatori zilnici, aflat în continuă creștere, încă de la apariția noastră pe piață, în anul 2013.

Informații Pentru Pariori

Piața jocurilor de noroc este, după cum bine știm, în continuă transformare mai ales atunci când vorbim despre mediul online. Dacă în urmă cu doar câțiva ani jocurile de noroc online se aflau într-o zonă legislativă cât se poate de gri (cel puțin pentru români) iată că, după reglementările autohtone din 2015, lucrurile s-au așezat, iubitorii jocurilor de noroc din țara noastră având în prezent acces la peste 22 de operatori online.

Din nevoia de a simplifica sau completa anumite aspecte din zona jocurilor de noroc (verificarea unui cont, metodele de tranzacție, plată impozitelor s.a.m.d. ) din timp în timp apar unele modificări de care trebuie să țineți cont. Prin urmare, în această secțiune veți fi la curent cu toate, mișcările apărute pe această piața a gamblingului online, aflată în continuă expansiune.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri