Top case de pariuri online din România 100% legale 2024


Fiecare parior încearcă să aleagă cea mai bună casă de pariuri online, motiv pentru care am ales să scriem aceste rânduri, punctând cele mai importante informații din domeniu. Am luat în calcul recenziile, bonusurile, securitatea, metodele de plată și toate funcțiile pe care orice parior le căuta atunci când vrea să parieze online cu agenții case de pariuri online din România.

Bonusuri case de pariuri online

Netbet Sport logo
1

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Betfair logo
2

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum
Winmasters Sport logo
3

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum
Betano logo
5

Betano

100% până la 500 RON

Superbet logo
6

Superbet

Până la 500 RON bonus

Unibet Sport logo
7

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Mozzart logo
9

Mozzart

Până la 1750 RON bonus

888 Sport logo
11

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Slot V logo
12

Slot V

Până la 200 RON bonus


Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri online în România

Datorită faptului că fiecare casă de pariuri licențiată poate avea atât avantaje cât și dezavantaje, este destul de greu ca cineva să poate afirma că un anumit operator are cel mai bun site de pariuri. Noi promovăm aici doar case de pariuri online legale cu licență de la ONJN în România. În urma sondajelor de opinie efectuate de echipa Ponturi-Bune dar și a feedback-ului permanent primit de la un număr impresionant de cititiori care pariază online, putem evidenția clar principalele 5 criterii de care trebuie să ții cont atunci când vrei să îți deschizi cont la cele mai bune case de pariuri online, evident că cel mai important aspect a fost cel pentru bonusuri case de pariuri.

 • Renumele, seriozitatea și încrederea - emanată de top case de pariuri. Deși, datorită faptului că sunt licențiate în țara noastră, nu prea ai cum să îți pui problema încrederii, să nu uităm că, la nivel mondial, au fost totuși cazuri în care unele companii din domeniul pokerului online au dat faliment (Ultimate Bet sau Purple Lounge), jucătorii rămânând cu banii blocați multă vreme. În orice caz, nivelul de încredere este mult mai mare în domeniul online față de cel offline, acolo unde frecvența scandalurilor este destul de mare dacă citim case de pariuri online păreri.
 • Bonus de Bun Venit - este primul lucru care îl obervi pe pagina de pornire a unui operator de top pariuri online. În această privință, sfatul nostru este să treceți de prima impresie și să citiți cu atenție condițiile de rulaj aferente fiecăruia, înainte de a vă decide dacă merită sau nu să vă deschideți cont la operatorul respectiv.
 • Promoții oferite - Majoritatea agențiilor case de pariuri online oferă promoții regulate sau ocazionale, pe cât de atractive pe atât de utile. Bonusuri cash, freebet-uri, bonusuri la depunere sau rotiri gratuite. Au fost destul cazuri în care, în urma acestor promoții, jucătorii au reușit să retragă sume de bani destul de consistente cu investiții minime, astfel că aspectul în sine este destul de important.
 • Aplicație pentru mobil - Având în vedere creșterea fantastică a numărului de utilizatori de dispozitive mobile, majoritatea agențiilor case de pariuri deschise non-stop au dezvoltat aplicații speciale sau și-au optimizat site-urile astfel încât fiecare client să poate avea acces la contul său și atunci când se află “în mișcare”. Dacă sunteți un împătimit al acestor gadgeturi sau, din diverse motive, petreceți o mare parte din timp plecați de acasă, atunci informați-vă în legătură cu acest aspect înainte de a alege un operator online la care să vă deschideți cont pentru a putea paria prin mobil.
 • Metode de depunere/retragere disponibile - Vă sfătuim ca, înainte de a deschide cont la o agenție de pariuri online, să verificați cu atenție ce metode de plată va pune la dispoziție. Asigurați-vă că puteți depune și retrage fonduri cu ușurință. Luați în calcul faptul că, în cazul în care vreți să folosiți portofele electronice cum ar fi Skrill sau Neteller, o parte din casele de pariuri online nu vă vor acorda Bonus de Bun Venit.

Cum poți depune bani la pariuri

Indiferent la ce casă de pariuri online vă creați cont, pentru a putea paria veți avea nevoie să alimentați contul cu bani. Din fericire, la cele mai bune agenții de pariuri acest lucru se poate face, astăzi, în foarte multe feluri.

Iată care sunt cele mai importante metode de depunere/retragere, precum și câteva detalii importante despre fiecare din ele. Nu uita după ce depui pentru a face bani din pariuri online să verifici cel mai complet ghid de pariuri din România, astfel vei învăța câteva ponturi utile.

 • Card bancar - cele mai bune case de pariuri online dispun de alimentare cu cardul. Este de preferat să folosiți un card bancar VISA ELECTRON, deoarece majoritatea cardurilor pot fi utilizate pentru depuneri însă atunci când vrei să efectuezi o retragere, mulți operatori online iți vor solicita VISA ELECTRON. Conform sondajelor de opinie realizate de echipa Ponturi-Bune, cele mai potrivite bănci pentru tranzacții online sunt ING, Banca Transilvania și BCR.
 • Transfer bancar - în cazul în care aveți un cont bancar însă nu și un card atașat acestuia, puteți depune direct din cont însă durează între 2-5 zile lucrătoare în timp ce retragerile se fac termen de 3-6 zile lucrătoare.
 • Portofelele electronice Skrill sau Neteller – mai puțin utilizate în ultima vreme din cauza taxelor destul de mari percepute și a faptului că, în general, nu sunt acceptate pentru a primi Bonusul de Bun Venit. Pe de altă parte, ele reprezintă cea mai rapidă modalitate de a retrage bani și sunt acceptate de toate casele de pariuri online atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.
 • Paysafecard - principalul impediment al acestei metode este faptul că ea poate fi utilizată doar pentru depuneri și nu toți operatorii case pariuri beneficiază de opțiune. Avantajul major este posibilitatea de a merge la orice PayPoint sau oficiu al Postei Române, unde poți “cumpăra” bani electronici cu bani reali.
 • Direct în agenții - Acest lucru este posibil la casele de pariuri offline care și-au extins serviciile și în mediul online. Este cazul unor nume ca Mozzart, Fortuna, Superbet, Stanleybet sau Casa Pariurilor.

Oferte și Bonusuri la case de pariuri online

Poate cel mai puternic argument în favoarea acestor case de pariuri ce își desfășoară activitatea în mediul online, îl reprezintă Bonusurile acordate. Iată care sunt principalele tipuri de bonusuri oferite:

 • Bonus fără depunere - Un concept care a devenit tot mai des folosit de unele case de pariuri online din România, utilizatorii primesc un cadou fără depunere după ce se înscriu și verifică contul.
 • Bonus de Bun Venit - Acordat la prima depunere, acest bonus constă, cu precădere, în egalarea depozitului inițial sau a unui procent din el, însă el poate fi și un pariu fără risc. În ceea ce privește rulajul bonusului de bun venit, acesta poate fi făcut în unele cazuri destul de ușor însă există și operatori la care condițiile de rulaj sunt destul de dificile.
 • Bonus pentru mobil - Pentru a stimula plasarea pariurilor de pe un dispozitiv mobil sau pentru a-ți oferi libertate de mișcare (depinde cum vrei să privești lucrurile) unele case de pariuri online oferă bonus pentru primul tău pariu plasat de pe un dispozitiv mobil.
 • Reload bonus - Bonusul de reîncărcare este oferit clienților care devin inactivi, din diferite motive, sau pur și simplu tuturor clienților, în diferite ocazii.

De ce au nevoie agențiile de licență

După câțiva ani în care legislația în domeniul jocurilor de noroc a fost destul de neclară, românii putând paria (sau juca poker, sloturi, bingo, etc.) acolo unde doreau, anul 2016 a fost cel în care brand-urile de agenții de pariuri online, ce au dorit să activeze în continuare pe piața din România, au fost nevoiți să se licențieze, provizoriu la început și pe 10 ani în lunile ce urmau să vină.

Finalizarea și punerea în practică a legislației a început sub semnul unui scandal uriaș în urma căruia casei de pariuri live online numărul 1 în lume, Bet365, i-a fost ridicată licența iar o parte din clienții români au primit amenzi. Acest lucru a fost posibil, se pare, din cauza faptului că Bet365 ar fi trebuit să își suspende activitatea pentru aproximativ două săptămâni, până la intrarea în vigoare a licenței provizorii însă operatorul online nu a făcut acest lucru, prost sfătuit de specialiștii săi.

Una peste alta, la începutul anului 2018, nu mai puțin de 21 de case de pariuri online își desfășoară activitatea în mod legal, fiind licențiate până în 2026/2027. Asta în cazul în care respectă condițiile de licențiere impuse.


Concluzii

Încheiem acest articol cu speranța că informațiile selectate te vor scuti de căutări îndelungate, permițându-ți, în același timp, să îți formezi o părere cât mai avizată despre cele mai populare case de pariuri online licențiate în România, bonusurile oferite de acestea, metodele de plată și criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea uneia dintre ele. În plus, ți-am prezentat pe scurt răspunsul la cele mai frecvente 5 întrebări legate de pariurile sportive online.


Întrebări Frecvente

chat bubble

De ce trebuie să trimit operatorilor online copii de pe anumite acte?

Conform legislației din țara noastră, fiecare cont de pariuri online trebuie să treacă printr-un proces de verificare în termen de 30 de zile de la deschidere. Aceasta se face prin scanarea/fotografierea și trimiterea unor copii de pe actul tău de identitate precum și a unei dovezi a adresei la care locuiești (factura de utilități sau extras bancar).

chat bubble

Ce inseamnă rulajul unui Bonus de Bun Venit?

În general, cele mai populare case de pariuri online îți egalează suma primei depuneri, impunându-ți niște condiții de rulaj. Mai exact suma totală din contul tău (depunerea și bonusul primit) va trebui pariată de un anumit număr de ori, într-un număr de zile specificat (30, 60 sau 90 de zile în general), pe cote mai mari decât o valoare stabilită de fiecare operator în parte.

chat bubble

Trebuie să platesc impozit pe retrageri?

Da. Chiar dacă jucați online, impozitul se reține la sursă. Adică casa de pariuri online oprește un comision (1%) pentru toate retragerile.

chat bubble

Este legal să pariezi la casele de pariuri online în România?

Odată cu finalul anului 2016, pariurile sportive și jocurile de poker, cazino sau bingo au intrat în legalitate și în țara noastră. Deci, da, este legal atât timp cât faci asta la unul din operatorii licențiați în România. Lista completă a acestora o poți consultă pe pagina ONJN.

chat bubble

Ce se întâmplă dacă joc la o casă de pariuri online nelicențiată în România?

Nu vă recomandăm să faceți acest lucru, în primul rând puteți avea probleme cu retragerile, iar în al doilea rând ONJN vă poate amenda.

Bonusuri Cazino

Netbet

Pachet de 7000 RON bonus + 700 rotiri gratuite

Joacă acum

Frank Casino

Pachet de bun venit 2500 RON + 500 rotiri gratuite

Joacă acum

Winmasters Casino

Până la 1.255 de Rotiri Gratuite sau Până la 1000 RON + 555 Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano Casino

100% Bonus până la 1000 RON

Joacă acum

Superbet

Pachet de 1200 RON bonus + 300 rotiri gratuite

Joacă acum

Unibet Casino

100% până la 1000 RON + 200 rotiri gratuite

Joacă acum

888 Casino

100% până la 2000 RON + 300 rotiri gratuite

Joacă acum

Vlad Casino

100% Pana La 1500 RON Bonus + 225 Rotiri Cash

Joacă acum

Magic Jackpot

Până la 2400 RON bonus + 600 rotiri gratuite

Joacă acum

Mr Bit Casino

Până la 2500 RON + 500 rotiri gratuite

Joacă acum

Betfair

Depune 50 RON si primesti 100 rotiri gratuite

Joacă acum

SlotV Casino

Până la 2500 RON + 500 rotiri gratuite

Joacă acum