Metode de plata

Cum pariem online: Tot ce trebuie sa stii despre Paysafecard

Cautati o noua metoda de depozitare pentru a va lasa cardul la o parte? Cea mai populara modalitate de plata preplatita a devenit in ultimii ani acest Paysafecard care se foloseste in aproape orice afaceri ce implica bani in mediul online, incepand de la jocuri online si terminandu-se bineinteles cu preferatele noastre – site-urile de pariuri sportive si jocuri de noroc.


Daca in urma cu cativa ani poate ca in Romania nu am beneficiat de o asa mare deschidere la acest trend, acum insa exista numeroase magazine de unde il putem achizitiona pentru o folosire cat mai practica si usoara la alimentarea contului nostru.

Ce reprezinta un Paysafecard?

 • In primul rand dupa cum spuneam si mai sus, este una dintre cele mai folosite si cele mai sigure metode de plata. Putim mai tarziu in acest articol va vom trece prin ceea ce inseamna un cont MyPaysafe pe care trebuie sa-l detinem pentru a ne folosii de “cardul” sau mai degraba hartia primita de la casierita sau de la un aparat de la majoritatea supermarket-urilor.
 • Dupa provenienta, aceste Paysafecard-uri pot fi diferite de la o tara la alta, de la un tip de valuta la altul si chiar si de la magazin la altul din cate am observat eu.
 • Codul compus din 16 cifre(PIN-ul din imagine) este singurul lucru de care va veti folosi de pe acea hartie si trebuie sa fiti foarte atenti cu el.

Ce valori poate avea un Paysafecard?

 • Se pleaca de la valoarea minima de 25 de RON si treptat se ajunge la 50,100,300 de RON.
 • In cazul in care va aflati la un magazin care vinde Paysafecard si dumneavoastra aveti in portofel numai Euro, eu personal am putut selecta achizitionarea Paysafecard-ului si in Euro, incepand de la 5, continuand cu 10, 25 si ultima optiune era 75 de Euro.

De unde putem achizitiona un Paysafecard?

 • Pe usa oricarui magazin vedeti imaginea de mai sus aveti certitudinea faptului ca de acolo se poate achizitiona un Paysafecard.
 • De asemenea, dupa cum va spuneam, exista terminale specializate in incintele supermarket-urilor(nu in toate) de unde puteti achizitiona fara probleme Paysafecard(insa trebuie sa fiti atenti la faptul ca aceste aparate nu dau rest!)
 • Cum s-a extins din ce in ce mai mult acest brand, imi e tare greu sa cred ca nu veti repera imaginea respectiva in centrul orasului dumneavoastra, insa in caz ca doriti sa mergeti la sigur, puteti oricand accesa site-ul celor de la Paysafecard pentru a va introduce orasul, judetul si mai apoi veti primi o harta cu toate adresele disponibile achizitionarii.

Ce este contul My Paysafecard?

 • Pentru a putea efectua in totalitate plata, mai exista un pas pe care trebuie sa-l faceti si anume creerea unui cont My Paysafecard.
 • Chiar daca la cumpararea unor anumite lucruri nu necesitati de acesta, in lumea pariurilor online nu se poate depune fara a fi in posesia unuia.
 • Dureaza cel mult 2 minute crearea unui astfel de cont si dupa aceea puteti deplasa linistiti si este bine sa-l aveti si din pricina faptului ca chitanta sau codul pe care-l primiti de la magazin are termen de valabilitate timp de 30 de zile, pe cand daca este introdus in contul dumneavoastra My Paysafecard, are termen nelimitat de utilizare.

Depunerea la o casa de pariuri – Pas cu pas:

 • Dupa ce v-ati logat in contul dumneavoastra, puteti cauta fi in meniu optiunea de depunere, insa cel mai usor probabil se va gasi in coltul de sus dreapta a paginii pentru o accesare mai usoara.
 • Dupa ce ecranul se va incarca veti beneficia in casuta din stanga de metodele de depunere, unde putem regasi Paysafecard-ul drept cea de-a doua optiune, fapt ce denota faptul ca este o metoda de plata destul de utilizata in randul pariorilor.
 • Inainte de a depozita ne informam in legatura cu timpul care ar putea dura, cu suma minima si maxima care se pot paria, iar mai apoi introducem suma dorita, care la unele case de pariuri poate avea comision sau nu, la Unibet avand comision de 3%, lucru ce inseamna ca daca depozitam 300 de RON, practic vom avea in cont 291.
 • Dupa o scurta asteptare, veti vedea imaginea de mai sus, iar singurele lucruri pe care mai trebuie sa le faceti inainte ca depozitul sa fie incheiat este sa va introduceti Numele de utilizator si Parolacontului My Paysafecard despre care am vorbit mai sus, iar mai apoi de cele mai multe ori pentru ca banii sa fie introdusi, dureaza numai cateva secunde.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri