Pages

Pariuri 1x2 fotbal azi

Daca vrei sa joci pariuri 1x2 ai gasit locul potrivit, aici iti oferim recomandari de tip 1x2 din fotbal. Aceste ponturi 1x2 sunt cele mai populare pentru ca sunt simple si sunt cele mai cunoscute optiuni de pariere. Facem tot posibilul sa iti prezentam cele mai bune pariuri 1x2 fotbal pentru azi.


Ce inseamna pariuri 1×2?

Sunt cele mai simple tipuri de pariuri, practic asa au aparut pariurile pe sport, sunt primele optiuni de pariuri si pot fi intelese de toata lumea. Dintr-un eveniment sportiv trebuie sa alegem o varianta din cele 3 posibile:

  • 1 solist = victorie a gazdelor
  • x solist = egal
  • 2 solist = victorie a oaspetilor

Pariuri pe 1 solist

Este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri si in acelasi timp este unul cu ce mai mare rata de reusita conform statisticilor. Are logica pentru ca de regula echipele gazde au mai multe sanse sa castige, pentru ca joaca pe teren propriu, in fata propriilor suporteri.

Pariuri pe x solist

Dintre toate aceste pariuri 1×2 cand joci pe x solist este cel mai riscant. Probabilitatea sa se termina egal un meci de fotbal este mai mica decat probabilitatea ca oricare dintre echipe sa castige. De aceea la x solist sunt cote in general peste 3.00 si nu toata lumea are curaj sa mizeze pe aceste cote mari.

Pariuri pe 2 solist

Pariul pe 2 solist este si el destul de popular iar cand il selectam inseamna ca ne asteptam ca echipa care joaca in deplasare sa castige. De regula cei care pariaza aleg un pariu pe 2 solist atunci cand o mare favorita joaca in deplasare.

Pariuri de tip 1×2 pe fotbal

Cele mai populare pariuri 1×2 sunt cele pe fotbal. In general pariurile pe fotbal sunt cele mai jucate, dar chiar si la 1×2, sportul prioritar este fotbalul. Indiferent ca alegem 1, x sau 2 solist, sunt sanse reale sa iasa oricare din acest pronostic, fata de alte sporturi unde egalul iese foarte greu (vom vorbi despre alte sporturi putin mai jos). Echipa noastra cauta cele mai bune evenimente pentru a recomanda biletul zilei 1×2 din fotbal pentru fiecare zi.

Pariuri 1×2 pentru astazi

Ne focusam pe prezent si viitor, daca ne vizitezi site-ul cu siguranta cauti pariuri de tip 1×2 pentru meciurile de astazi dar si cele de maine, de aceea noi iti oferim ponturi actualizate pentru evenimentele de azi cu selectii de tip 1×2. Incercam sa facem cele mai bune alegeri desi e tot mai greu sa prinzi solisti in aceasta perioada unde apar din ce in ce mai multe surprinze in fotbalul mondial si cel european.

Ponturi 1×2 din alte sporturi

Puteti juca pariuri 1×2 si pe alte sporturi precum handbal, baschet sau chiar hochei, in afara de cel din urma, sansele sa iasa un egal sunt destul de mici. In handbal si baschet se dau multe goluri respectiv puncte si este putin probabil ca un meci sa se termine la egalitate, de aceea cine joaca la pariuri pe handbal, baschet joaca fie pe 1 solist fie pe 2 solist. Nici la hochei sansele la egal nu sunt mai bune, la fel sunt multe reusite si de regula la final avem o castigatoare.

Sfaturi utile pentru a avea cele mai bune rezultate la ponturile 1×2

Aceste sfaturi sunt aplicabile in general pentru toate tipurile de pariuri, sunt cateva reguli de baza care le-am adaptat pentru pariuri 1×2 in speranta ca va putem ajuta sa alegeti cele mai bune pronosticuri pentru bilete voastre.

  • Evita sa joci pe Cota 1.65 la 1 sau 2 solist
  • Daca cota scade la egal sunt sanse mari ca meciul sa se termine la egalitate
  • Verifica clasamentul inainte de a paria pe o echipa, pariaza doar pe o echipa care are motivatie si nevoie sa castige
  • Daca o mansa se joaca tur-retur in primul tur sunt sanse mari sa fie un meci mai inchis, sa nu riste nimeni, deci un egal este probabil
  • Daca vrei sa pariezi pe 1 solist cu argumente ca echipa joaca acasa, ai grija sa verifici daca joaca cu suporteri, daca joaca pe terenul propriu si daca gazonul este in stare buna
  • Nu paria pe o echipa doar din “feeling” – pentru ca tu simti ca o sa castige, mai intai verifica statistica si echipa adversa

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri