WTA

Osaka vs Zheng – Ponturi WTA Roma – 13-05-2024

Luni, de la o oră ce urmează să fie anunțată de către organizatorii WTA Roma 2024, americanca Naomi Osaka și Qinwen Zheng se vor duela în optimi. Câștigătorul va juca cu învingătoarea meciului Coco Gauff vs Paula Badosa.

Naomi Osaka checking strings on racket

Ponturi pariuri și pronostic analizat Naomi Osaka vs Qinwen Zheng

Roma este turneul unde Osaka a arătat constanță în 2024 și după cum a jucat în primele trei dueluri mă aștept să arate că poate ține pasul și acum cu rivala sa din Asia. Prefer să pariez că se vor juca peste 20.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Superbet
Superbet

Naomi Osaka vs Qinwen Zheng

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Naomi Osaka - Qinwen Zheng

Naomi Osaka

  • Revenită în circuit după ce a devenit mamă, Naomi Osaka nu s-a regăsit în 2024, dar la WTA Roma parcă arată diferit și o spun în sensul bun.
  • A jucat deja trei dueluri, cu adversari din toate zonele clasamentului și a ieșit de fiecare dată cu fruntea sus. A câștigat în minimum de seturi cu Clara Burel, Koustyuk și Daria Kasatkina.
  • Evoluția ei din meciul pe care l-a avut în optimi a fost una foarte bună. Locul 173 a învins locul 11 WTA cu scorul de 6-3, 6-3. Doar o oră și 13 minute au fost suficiente pentru Naomi Osaka în disputa cu Daria Kasatkina.

Qinwen Zheng

  • Evoluția lui Qinwen Zheng în primele sale două dueluri de la Roma a fost decentă. Deși în fața ei au stat două jucătoare modeste pe această suprafață, s-a chinuit ceva.
  • Shelby Rogers este numele primului său adversar al acestui turneu, iar locul 7 WTA a trecut cu 6-2, 6-0. Nu la fel de categoric s-a impus și în meciul din șaisprezecimi.
  • Linda Noskova (29 WTA) a fost adversarul din turul anterior, unde Qinwen s-a impus cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2, într-o oră și 49 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri