Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Termeni si conditii

Ponturi-bune.ro este un site de pariuri care ofera zilnic informatii si analize din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi. Ponturi-Bune.ro nu ofera si nu organizeaza jocuri de noroc online.

Ponturi-bune.ro este un site de pariuri care ofera zilnic informatii si analize din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi. Ponturi-Bune.ro nu ofera si nu organizeaza jocuri de noroc online.

Informatiile prezentate pe acest site au un caracter pur informativ. Chiar daca ne dam silinta sa oferim mereu informatii corecte si curente, este posibil ca uneori sa apara diferite erori.

Ponturi-bune.ro nu poate fi considerat raspunzator pentru pagube si daune de orice fel produse cititorilor prin informatii sau acces oferit despre/la terti si/sau parteneri, promotori sau colaboratori.

Este interzisa reproducerea in orice scop, fara acord in scris prealabil, a materialelor publicate pe acest site.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Accesarea in continuare presupune acceptul dumneavoastra in acest sens.

Ponturi-bune.ro isi rezerva dreptul de a actiona in baza legii impotriva celor care incalca prevederile acestea, inclusiv dar fara a se limita la alte prevederi specifice legii drepturilor de autor.

Ponturi-bune.ro nu retransmite in direct sau inregistrat evenimente sportive, articolele prezente care contin astfel de materiale contin doar linkuri sau alte aplicatii care duc catre alte siteuri de acest profil ( youtube.com / streamhunter.eu / dailymotion.com sau altele) , responsabilitatea asupra continutului preluat revine in totalitate tertelor parti mentionate!

Accesarea si utilizarea siteului Ponturi-bune.ro reprezinta acordul utilizatorului in privinta acestor prevederi.