Pariuri online

In urma cu cativa ani termenul de pariuri online era cam necunscut pentru Romania, insa cam toata lucrurile din mediul online au prins cam greu la noi, pana din ce in ce mai multa lume a vazut avantajele jocurilor de noroc de la distanta. Primul avantaj si cel mai important il reprezinta mobilitatea, acum cu un telefon mobil conectat la internet poti intra si alege ce pariuri online vrei tu, la orice ora din zi cu orice suma de bani ai avea. Exclusivitatea de care ai parte la case de pariuri online o reprezinta promotiile ce sunt in numar foarte mare la agentiile de top.

Cele mai bune case de pariuri cu licenta 2018

  • Nr.
  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere
Poate te gandesti ca nu este dificil sa-ti alegi o casa de pariuri, insa trebuie sa te gandesti la aceste agentii ca de exemplu la niste operatori de cablu TV sau internet – ele ofera servicii iar tu o sa alegi doar pe cei care au cele mai bune promotii si cea mai buna calitate. Nu este suficient sa vezi o reclama la TV cu o casa de pariuri, de aceea noi am facut o analiza competa de peste 1000 de cuvinte cu fiecare brand in parte pentru a putea sa ne facem o idee cat mai clara despre un top final. Am tinut cont aici de foarte multi factori de la interfata de pariuri, cum se misca, ce design are pana la bonusul de bun venit si tipurile de pariuri pe care le gasim in pre-live dar si live.

Nu te lasa pacalit doar de un bonus de inregistrare urias, pentru ca la inceput de bucuri de acei bani dar dupa ce faci? Trebuie sa ai ce paria, sa mearga totul bine, sa nu te enervezi cand vrei sa pui un pariu sau sa nu gasesti meciul favoritei tale. Sa nu uitam de retrageri care sunt la fel de importante, vrei sa retragi niste banuti dar dureaza foarte mult – nu este placut sa astepti o saptamana sau chiar mai mult sa vina banii castigati de tine. Am tinut asadar cont la acest top case pariuri online licentiate de fiecare amanunt.