Știri

Borussia Dortmund s-a calificat in finala Champions League 2023-24

Borussia Dortmund a reușit să câștige cu scorul de 1-0 și meciul retur cu Paris Saint Germain, iar cu scorul general de 2-0 a obținut calificarea în finală după o pauză de 11 ani.


PSG - Dortmund s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru reprezentanta Germaniei și la general a fost 2-0. Drept urmare, Borussia a obținut calificarea în ultimul act pentru prima oară după finala din sezonul 2012-13 în care s-a duelat cu Bayern Munchen. Singurul gol al celui de-al doilea duel din penultimul act al Ligii Campionilor a fost înscris de veteranul Mats Hummels. Fundașul central a fructificat o pasă venită din partea mijlocașului Julian Brandt.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Pentru aceia care au urmărit recomandările experților Ponturi Bune, am reușit să vă oferim ponturi în cotă 4.50 și 2.33 pentru meciul retur. Am mizat pe faptul că Mbappe nu va înscrie, cât și pe experiența lui Mats Hummels și de sacrifiul său în a faulta cu riscul unui galben și exact asta s-a întâmplat.

În cealaltă semifinală, Bayern Munchen merge la Madrid pentru a obține calificarea și ea în finală. După primele 90 de minute scorul este 2-2, iar miercuri seară se va decide cea de-a doua finalistă a acestui sezon.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri