Categoria:Pariuri Live

Tot mai multa lume alege sa joace la pariuri live pentru ca urmarind meciul pe care vrem sa pariem aflam informatii in timp real de care putem profita, spre exemplu o echipa ramane fara schimbari sau o echipa desi este favorita este dominata si putem paria pe urmatorul gol la o cota buna.
Nu va apucati sa mizati la pariuri live doar dupa ce urmariti statistica pentru ca de multe ori poate fi mincinoasa, de exemplu barele nu se pun ca suturi pe poarta, iar daca vreti sa pariati pe o formatie iar in dreptul acesteia apar 0 suturi pe poarta cand defapt a lovit de 2-3 ori bara pariul initial se poate schimba radical. Urmariti meciul la TV sau pe internet inainte de a paria live pentru a va face o parere despre cum se joaca, cine are initiativa sau daca nu cumva cele doua echipe implicate se multumesc cu egalul.
Loading
Se poate paria live si la unele agentii offline insa nu este deloc comod sa plecati repede de acasa sa va duceti in agentie si sa mai aveti surpriza neplacuta ca pana cand ajungeti acolo cotele sa se fi modificat sau chiar anulat. Cel mai indicat este sa aveti un cont la o casa de pariuri online, in Romania sunt cateva care ofera o experienta placuta, prin numarul mare de optiuni dar si prin disponibilatea 24/7.
Unibet

De departe cea mai buna oferta la pariuri live din Romania, Unibet are si un calendar in care puteti vedea ce meciuri vor fi disponibile pentru pariere live. In plus o multime de evenimente sunt transmise gratuit pe platforma lor.

Betano

Betano a intrat legal pe piata din Romania in urma cu doar un an, dar de atunci a reusit sa atraga un numar impresionant de clienti, are o platforma stabila cu zeci de pariuri disponibile LIVE.

Netbet

Oferta nu difera cu mult la Netbet fata de locul 3, puteti paria live pe cele mai importante competitii fara probleme. La fel ca la primele agentii si aici aveti optiunea “Inchide pariul”.

Sportingbet

Sportingbet nu are o oferta la fel de buna ca agentia de mai sus, daca vreti sa pariati pe ligile secunde din fotbalul mai putin dezvoltat nu o sa aveti noroc, dar daca alegeti campionatele de top sunteti acoperiti.

Betfair

Betfair are o gama de pariuri live decenta, nu putem paria pe ligile mai putin cunoscute. Putem miza destul de des pentru ca pietele sunt blocate rar.

Winmasters

Winmasters nu se poate lauda cu oferta pentru pariuri live cu cele de mai sus insa cu ce se poate lauda sunt cotele, care sunt destul de bune.

Oferta identica cu a agentiei de pe primul loc, diferenta fiind facuta de lipsa transmisiunilor live.