Pariuri Live

Pentru aceste tipuri de pariuri agentiile te si rasplatesc prin diferite promotii ce pot fi activate doar de clientii care pariaza live pe anumite dueluri aflate sub promotie. Ia bonusurile si pariaza din nou pe sutele de optiuni la pariuri live ce-ti aduc cote foarte bune.

Ultimele promotii pentru pariuri live

Urmaresti mai mereu meciuri si anticipezi corect urmatoarele evenimente care au loc? Atunci de ce nu-ti incerci norocul la pariuri sportive live? Iti trebuie doar un telefon mobil pentru a incepe sa plasezi pariuri online in timp real pe toate partidele pe care le vezi indiferent de sportul preferat.

Ponturi pariuri live si pronosticuri live

Daca inainte trebuie sa fii „legat” de calculator pentru a paria live, acum cu telefonul tau smart poti descarca aplicatia dedicata a unei case de pariuri online si in doar cateva secunde pe ecran ai zeci de evenimente care se desfasoara live si nu doar ca poti paria, dar le poti chiar umari in timp real gratuit. In plus pe langa pronosticuri ai parte si de cele mai atractive si de calitate promotii la pariuri online.

Regula principala la bilete pariuri live este aceea ca trebuie sa vezi inainte de a investii bani, adica trebuie sa-ti faci o parere despre cum se joaca, despre echipa favorita si despre toti factorii implicati: precum starea de spirit, presiunea suporterilor sau conditia fizica.

Nu este un secret ca cei mai multi asteapta sa inceapa meciurile pentru a paria pe echipele cotate cu prima sansa, in acest fel se poate obtine o cota mai buna, cu trecerea timpului cotele la 12 cresc considerabil. O altra strategie cunoscuta la pronosticuri fotbal live este parierea pe cornere in final de joc, asta daca scorul nu este egal – formatia care de obicei cauta victoria ataca si obtine astfel mai multe lovituri de coltul terenului.