Pariuri live


Pentru aceste tipuri de pariuri agențiile te și răsplătesc prin diferite promoții ce pot fi activate doar de clienții care pariază live pe anumite dueluri aflate sub promoție. Ia bonusurile și pariază din nou pe sutele de opțiuni la pariuri live ce-ți aduc cote foarte bune.

Urmărești mai mereu meciuri și anticipezi corect următoarele evenimente care au loc? Atunci de ce nu-ți încerci norocul la pariuri sportive live? Îți trebuie doar un telefon mobil pentru a începe să plasezi pariuri online în timp real pe toate partidele pe care le vezi indiferent de sportul preferat.

Ponturi pariuri live și pronosticuri live

Dacă înainte trebuia să fii “legat” de calculator pentru a paria live, acum cu telefonul tău smart poți descărca aplicația dedicată a unei case de pariuri online și în doar câteva secunde pe ecran ai zeci de evenimente care se desfășoară live și nu doar că poți paria, dar le poți chiar umari în timp real gratuit. În plus pe lângă pronosticuri ai parte și de cele mai atractive și de calitate promoții la pariuri online.

Regula principală la bilete pariuri live este aceea că trebuie să vezi înainte de a investii bani, adică trebuie să-ți faci o părere despre cum se joacă, despre echipa favorită și despre toți factorii implicați: precum starea de spirit, presiunea suporterilor sau condiția fizică.

Nu este un secret că cei mai mulți așteaptă să înceapă meciurile pentru a paria pe echipele cotate cu prima șansă, în acest fel se poate obține o cota mai bună, cu trecerea timpului cotele la 1 solist/2 solist cresc considerabil. O altă strategie cunoscută la pronosticuri fotbal live este parierea pe cornere în final de joc, asta dacă scorul nu este egal - formația care de obicei caută victoria atacă și obține astfel mai multe lovituri de la colțul terenului.