Ponturi fotbal si pronosticuri pariuri

Vrei sa-ti faci un bilet dar esti lipsit de inspiratie? Oferim ponturi fotbal pentru cele mai importante competitii din lume, fie ca vorbim de cele nationale precum Premier League, La Liga sau Liga 1 dar si cele internationale cum ar fi Champions League sau Europa League.

ponturi fotbal AZI

Ultimele ponturi

Vezi mai multe
Analizele din ponturi fotbal sunt bine structurate dupa un anume sablon pentru a gasi cat mai repede informatia care te intereseaza. La fiecare avancronica ai cotele pentru 1X2 dar si ponturi fotbal, mai exact 2: unul cu o cota mai mica si unul mai riscant pentru a-ti face o idee despre ce trebuie sa joci.

Pentru fiecare pronostic pe care il vei gasi in cadrul avancronicilor echipa noastra specializata a trecut mai intai prin toate statisticile disponibile, pentru a putea prezice cat mai bine rezultatul meciurilor. Astfel dupa o buna cercetare a tuturor factorilor implicati putem spune daca va fi over, under sau alt deznodamant. Daca recomandarea noastra ce potriveste cu ce aveai tu in gand sa joci atunci nu ma ezita si plaseaza pariul.

Pronosticuri fotbal AZI – ligi de fotbal de top

Vezi tot
Vezi tot
Vezi tot
Vezi tot
Vezi tot
Vezi tot

Probabil ca in ultima perioada ati observat tot mai multe surprize la fotbal, este din ce in ce mai greu sa eviti esecurile de aceea este necesar sa aveti pus la punct un sistem de gestionare al bancii dar si al pariurilor.

Sa zicem ca intr-o saptamana sunt mai multe „bombe” la pariuri si ati ramas fara bani. De ce ati ramas fara bani? A trecut doar o saptamana, nu trebuie sa aruncati totii bani disponibili pentru aceste jocuri in doar cateva zile. Nu trebuie sa jucati nici la recuperare, perioade mai slabe au toate echipele, toti tipsterii deci tu trebuie sa te gandesti ca vrei sa faci profit pe o perioada mai lunga de timp, nu in cateva zile sa incerci sa dai lovitura.

De unde iti faci tu cel mai des biletele? Nu ne referim aici la ce campionat iti place sa urmaresti ci de unde faci acele pariuri ce iti aduc mai mereu profit.
Daca ai tine o statistica ai vedea ca cele mai bune rezultate le ai pe Liga 1 Betano, chiar daca e o liga nespectaculoasa de aici ai cele mai bune informatii, chiar de ultima ora ce iti pot da un mic avantaj in fata caselor de pariuri.
Urmeaza apoi Premier League care are cel mai mare buget pentru ca televiziunile platesc sume enorme de bani sa vada spectacol si meciuri cu goluri multe.
Cel mai tare derby de pe aceasta planeta la fotbal vine din La Liga, nu ai cum sa nu joci pe acest campionat pentru ca echipele mari promit sa-si respecte statutul de favorite.
Nu putem uita competitia suprema Champions League care aduce foarte putine surprize la pariuri, practic in faza eliminatorie ajung doar echipele bune, care au fost favorite de la inceput.