Ponturi fotbal si pronosticuri pariuri

Vrei sa-ti faci un bilet dar esti lipsit de inspiratie? Aici oferim ponturi fotbal de la cei mai buni analisti pe fotbal avand ca scop imbunatatirea pariurilor noastre. Avem peste 10 ani de experienta in spate pentru a furniza cele mai bune recomandari.

Recomandarile noastre pentru astazi


Ce este special la ponturi fotbal azi

Pentru fiecare pronostic pe care il vei gasi AICI echipa noastra specializata a trecut mai intai prin toate statisticile disponibile, pentru a putea prezice cat mai bine rezultatul meciurilor. Astfel dupa o buna cercetare a tuturor factorilor implicati putem spune daca va fi over, under sau alt deznodamant.

  1. 1. Structura

Toate analizele cu pariuri fotbal azi sunt structurate in asa fel incat sa aflati usor informatiile dorite. De la inceput o sa gasiti argumente pentru pronosticul ales, cota si agentia la care se recomanda acel pont.

  1. 2. Pronosticuri bazate pe statistici

Nu dam pronosticuri dupa auzite sau fara argumente. Fiecare recomandare este atent analizata inainte, se cauta toate statisticile disponibile. Dupa ce avem toate datele necesare abia atunci putem da un pronostic cu sanse ridicate de reusita.

  1. 3. Echipa profesionista de analisti

Echipa noastra este formata din mai multi membri care au in spate ani de experienta. Fiecare analist are la activ mii de avancronici din cele mai puternice campionate. In medie un autor petrece cel putin 30 de minute pentru a analiza fiecare eveniment, incercam sa facem tot posibilul sa oferim cat mai multe recomandari „verzi”.

  1. 4. Cele mai bune cote

Daca pronosticul nostru din analize se gaseste la mai multe case de pariuri online, atunci noi vom alege si vom recomanda agentia care ofera cea mai buna cota.

  1. 5. Ponturi fotbal gratis

Absolut TOATE recomandarile noastre sunt oferite gratis aici pe site. Nu trebuie sa platesti nimic pentru a avea acces la sute de analize cu ponturi in fiecare luna. Mereu vei gasi aici cele mai bune pronosticuri oferite in mod 100% gratuit.

  1. 6. Ghid pentru pariuri

Invata sa pariezi de la cei mai buni. Iti oferim un ghid complet pentru pariori incepatori, de nivel mediu si avansati. Pregateste-te sa ai rezultate mai bune din pariuri fotbal cu sfaturile noastre. Invata chiar acum cum sa ai profit lunar din predictii fotbal.

  1. 7. Live streaming pe meciuri de fotbal

Cand vine vorba de live streaming fotbal avem un subiect larg de discutie, pentru ca acest sport este foarte bine acoperit de agentiile din online, care ofera transmisiuni in direct de la foarte multe competitii importante din Europa.

Ponturi fotbal maine

Daca vrei ceva ponturi fotbal maine trebuie sa stii ca noi facem eforturi sa iti aducem cat mai devreme recomandarile din fotbal pentru maine. De regula postam pronosticurile cu o seara inainte pentru a doua zi. Astfel vei putea gasi la noi pe site ponturi devreme pentru a face bilete cu mai multe meciuri din zilele urmatoare.

Ce competitii de top analizam la pronosticuri fotbal azi

Probabil ca in ultima perioada ati observat tot mai multe surprize la pronosticuri fotbal azi, de aceea e bine sa jucam doar pe ligile cunoscute in care avem toate informatiile necesare.

Pronosticuri fotbal

Toata lumea vrea cele mai bune pronosticuri fotbal azi insa un pronostic bun poate fi vazut diferit de fiecare parior in parte. Noi incercam sa alegem cele mai logice recomandari, incercam sa ne ferim de acele ponturi pe „feeling”. Totul se bazeaza in mare masura pe statistici, cifre si cotele la pariuri.

Predicitii fotbal

De unde iti faci tu cel mai des biletele cu predictii fotbal? Nu ne referim aici la ce campionat iti place sa urmaresti ci de unde faci acele pariuri ce iti aduc mai mereu profit. Daca ai tine o statistica ai vedea ca cele mai bune rezultate le ai pe Liga 1 , chiar daca e o liga nespectaculoasa de aici ai cele mai bune informatii, chiar de ultima ora ce iti pot da un mic avantaj in fata caselor de pariuri.

Cele mai importante competitii pentru care oferim pronosticuri

Liga 1Premier LeagueLa LigaBundesligaSerie A
Champions LeagueEuropa LeagueConference LeagueLiga NatiunilorCupa Mondiala

Cele mai populare ponturi fotbal

Ponturi din fotbal cu cote bune (Value Bets)

Inca nu s-a pierdut arta de Value Bets, inca mai sunt autori care cauta cele mai bune cote pentru pariuri. Un pronostic cu valoare ridicata este acela care primeste o cota mult mai mare decat sanse reale pentru a fi castigator. De exemplu agentia de pariuri ofera o cota foarte buna pentru un pronostic care din informatiile noastre verificate are sanse foarte mari de reusita.

Intrebari frecvente despre ponturi fotbal

Ce te face un analist bun nu sunt doar pronosticurile corecte, conteaza cum argumentezi un meci. Dintr-o analiza corecta se pot extrage multe ponturi inspirate.
Specialistii nostri dau pronosticuri bazate pe analize. Dupa ce citesti o analiza daca la final ai aceeasi parere pentru pronostic ca autorul, atunci merita incercat.
Toate tipurile de pariuri sunt disponibile, se ofera ponturi pe goluri, rezultat final, marcatori, combinatii si multe alte selectii la cote atractive.
NU! Toate recomandarile noastre sunt oferite in mod gratuit aici pe site. Nu trebuie sa dati niciun ban pe ponturi, iar daca cineva va cere bani ar trebui sa faceti reclamatie.