Ponturi pariuri fotbal si pronostic analizat

Vrei sa-ti faci un bilet dar esti lipsit de inspiratie? Oferim ponturi fotbal pentru cele mai importante competitii din lume, fie ca vorbim de cele nationale precum Premier League, La Liga sau Liga 1 Betano dar si cele internationale cum ar fi Champions League sau Europa League. Analizele din ponturi fotbal sunt bine structurate dupa un anume sablon pentru a gasi cat mai repede informatia care te intereseaza. La fiecare avancronica ai cotele pentru 1X2 dar si ponturi fotbal, mai exact 2: unul cu o cota mai mica si unul mai riscant pentru a-ti face o idee despre ce trebuie sa joci.
Pentru fiecare pronostic pe care il vei gasi in cadrul avancronicilor echipa noastra specializata a trecut mai intai prin toate statisticile disponibile, pentru a putea prezice cat mai bine rezultatul meciurilor. Astfel dupa o buna cercetare a tuturor factorilor implicati putem spune daca va fi over, under sau alt deznodamant. Daca recomandarea noastra ce potriveste cu ce aveai tu in gand sa joci atunci nu ma ezita si plaseaza pariul.

Liga 1 BETANO Clasament

Latest soccer info here. Currently getting data from the information feed.

Ponturi pariuri fotbal

Probabil ca in ultima perioada ati observat tot mai multe surprize la fotbal, este din ce in ce mai greu sa eviti esecurile de aceea este necesar sa aveti pus la punct un sistem de gestionare al bancii dar si al pariurilor. Sa zicem ca intr-o saptamana sunt mai multe „bombe” la pariuri si ati ramas fara bani. De ce ati ramas fara bani? A trecut doar o saptamana, nu trebuie sa aruncati totii bani disponibili pentru aceste jocuri in doar cateva zile. Nu trebuie sa jucati nici la recuperare, perioade mai slabe au toate echipele, toti tipsterii deci tu trebuie sa te gandesti ca vrei sa faci profit pe o perioada mai lunga de timp, nu in cateva zile sa incerci sa dai lovitura.