Știri

Italia si Germania vor avea cinci echipe in grupele Champions League 2024-25

Regulile se tot schimbă și în Liga Campionilor, iar din sezonul 2024-25 avem parte de un format cu 36 de participante. Serie A și Bundesliga vor trimite cinci echipe direct în grupe.


Serie A devine primul campionat de fotbal de top din Europa care și-a asigurat cinci locuri în ediția grupelor Champions League 2024-25. Din sezonul următor formatul se schimbă, vor fi 36 de participante în faza grupelor, iar Serie A și Bundesliga au obținut deja permisiunea ca datorită rezultatelor să aducă cinci echipe direct în faza grupelor.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Principalul motiv pentru care Serie A a primit acest drept este performanță obținută de AS Roma, Atalanta, Fiorentina, toate calificate în semifinalele din Europa și Conference League. Cu această ocazie a ajuns și la cel mai bun coeficient UEFA. Bundesliga va avea și ea cinci echipe pentru că echipele din Germania au explodat în acest sezon. Borussia Dortmund și Bayern Munchen s-au calificat în semifinalele Champions League, urmând ca săptămâna 6-12 mai 2024 să joace în manșa secundă a semifinalelor.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri