Pariuri online

Taxe 0 pentru depuneri si retrageri la pariuri online prin Betfair

Betfair este una dintre puținele agenții online la care faci depuneri și retrageri cu 0 taxe. Vezi încă alte 9 motive pentru care merită să ai cont la această agenție online ce este cunoscută la nivel mondial și unică în România prin betting exchange.


Ați observat că atunci când depuneți sau retrageți se reține o mică suma, un procent de 2% este oprit pentru depuneri și 3% pentru retrageri. Este o taxă de administrare care în mare parte se duce la statul român, deci nu trebuie să fim supărați pe casele de pariuri online, pentru că aceste taxe sunt impuse de statul român.

La Betfair ai zero taxe pentru depunerile și retragerile tale

Poate la o depunere, o retragere nu prea contează sumele acestea, dar dacă joci destul de des, și ai activitate, mai ales la sumere mari chiar contează aceste taxe. De aceea e bine să le evităm cum putem. Dacă la Betfair nu avem taxe 0 pentru depuneri și retrageri atunci merită să avem un cont aici mai ales că doar aici putem miza pe betting exchange, puțin mai jos veți mai găsi alte 9 motive pentru care merită să te înregistrezi la Betfair pariuri online.

Pe lângă toate funcțiile interesante de care dispune Betfair, clienții care își fac un cont nou sunt eligibili și pentru bonusul de înscriere care ajunge la 550 RON.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Alte motive pentru care merită să ai cont la Betfair

  1. pariuri bonus
  2. asigurare bilet - pariu combinat
  3. visa direct
  4. cote mărite
  5. pariuri speciale
  6. pariu combinat
  7. cash out
  8. acca edge
  9. aplicația Betfair

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.