Pariuri live

Crestere de profit 25% pentru NBA


Castiga cu 25% mai mult cu primul tau pariu LIVE pe meciurile din NBA. Cele mai tari meciuri de baschet au revenit din finalul lunii iulie iar acum daca tot nu putem dormi noaptea din cauza caldurii, putem urmari spectacolul din NBA. Obtine pana la 5000 RON profit extra cu pariurile tale pe baschet NBA.

Meciurile din NBA revin intr-o perioada foarte buna, cand nu mai sunt asa multe meciuri de fotbal, deci putem adauga acum pe biletul zilei meciuri de baschet. Daca nu te pricepi foarte bine la acest sport atunci poti verifica sectiunea noastra dedicata cu analize din baschet pentru a paria informat. Vorbim despre cea mai importanta competitie pentru cluburi de baschet din lume deci fanii au fost nerabdatori sa inceapa. La UNIBET TV poti urmari cele mai tari partide din NBA in direct in mod gratuit, gata cu noptile plictisitoare de vara, acum poti vedea cei mai buni jucatori la lucru in timp real. Pariaza live pe oricare din urmatoarele meciuri din acest final de saptamana si profita de cresterea de profit de 25% oferita de Unibet.

  • Washington Wizard vs Phoenix Suns
  • Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz
  • Boston Celtics vs Portland Trail Blazers

Pariaza live pe oricare din meciurile de mai sus, alege orice pronostic si selecteaza cresterea de profit de pe bilet inainte de a confirma pariul tau. Miza maxima acceptata pe fiecare bilet cu crestere de profit este de 125 RON iar castigul maxim ce se poate obtine este de 5.000 RON. Oferta este valabila doar in ziua meciului. Biletul cu crestere de profit poate fi jucat doar cu bani reali iar daca folositi functia Cash-out oferta nu mai este valabila.

Crestere de profit pentru meciurile de baschet NBA

  1. Intra in contul tau Unibet (daca nu ai cont da click aici)
  2. Pariaza cel mult 125 RON LIVE pe meciurile selectate din NBA
  3. Profita de cresterea de profit 25% pana la 5000 RON extra

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.