Pariuri online

Super8 - concurs gratuit de pronosticuri cu premii in bani cash

Dacă prezici corect toate cele 8 rezultate corecte (1x2) câștigi 10.000 lei cash, iar cu minim 5 rezultate corecte primești pariuri gratuite. Participarea e gratuită atât pentru clienții deja înregistrați cât și pentru cei care decid să-și facă un cont nou la 888sport.


 • Oferta pentru

  Toti clientii

 • Valabilitate

  Saptamanal

 • Participarea este

  Gratuita

 • Premiul cel mare

  10.000 lei cash

888sport este o platformă de pariuri online cunoscută la nivel mondial, la noi încă nu se bucura de o popularitate ridicată, dar cei de aici fac tot mai multe campanii de marketing importante prin care vor să-și promoveze ofertele. 888sport este locul unde vei găsi cele mai cunoscute tipuri de pariuri dar și alte opțiuni de pariuri speciale, cotele sunt și ele pe măsura dar prin ceea ce se remarcă acest brand este seriozitatea de care dă dovadă față de clienți și mai ales promoțiile tot mai bogate.

Cum poți participa la Super8 de la 888sport?

 1. Intră în contul tău 888sport. Dacă nu ai cont da click pe butonul Pariază acum
 2. Accesează pagina concursului
 3. Alege pronosticurile tale 1x2 la cele 8 meciuri propuse de 888sport
 4. Dacă indici toate rezultatele corecte câștigi 10.000 lei cash

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Cel mai important este că poți participa în fiecare săptămână GRATUIT la acest concurs. Iar dacă norocul nu este de partea ta, și indici corect mai puține răspunsuri corect decât cele 8 pentru marele premiu, trebuie să știi că 888sport mai acordă pariuri gratuite după cum urmează:

 • 5 predicții corecte = 10 RON freebet
 • 6 predicții corecte = 25 RON freebet
 • 7 predicții corecte = 50 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.