Știri

Gloria Bistrita a pierdut finala European League la handbal feminin

Duminică s-au jucat cele două finale ale Final Four-ului European League la handbal feminin, iar echipele românești au pierdut pe bandă rulantă. Gloria Bistrița a fost învinsă de Storhamar în finala mare.

norvegia handbal feminin

Gloria Bistrița și Dunărea Galați au fost implicate în cadrul celor două finale ale European League la handbal feminin. România este o țară care contează în handbalul european, iar evoluția echipelor din Liga Florilor și Liga Zimbrilor ne-au adus trei echipe în Final Four-ul European League la handbal masculin și feminin. Din păcate pentru echipele feminine, 11 și 12 mai 2024 au avut loc meciurile din Final Four, dar ambele au pierdut în finala mică și finala mare.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Primul meci a fost jucat de Dunărea Brăila în compania lui Nantes și s-a încheiat 38-39 după loviturile de departajare. După puțin timp a urmat finala mare a competiției, unde Gloria Bistrița era favorită în disputa cu Storhamar, însă norvegiencele au reușit să se impună cu scorul de 29 la 27. În aceeași zi, România a pierdut la pas în Cehia la handbal masculin și a ratat prezența la Mondialul din 2025.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri