Pariuri online

Superbonus de până la 150% la biletele câștigătoare pe Superbet

Superbonus de până la 150% la biletele câștigătoare pe Superbet. Plasează un bilet cu cel puțin 6 evenimente și obține un bonus cuprins între 5‑150%.


Superbet

Până la 500 RON bonus

Dacă îți place să joci bilete cu multe evenimente atunci profită de superbonusul oferit de Superbet. Ai între 5% și 150% bonus extra la bilete câștigătoare cu cel puțin 6 selecții și cota minimă 1.25.

Fiecare parior are o strategie proprie, de regulă dacă joci multe evenimente pe bilet șansele să câștigi sunt mai mici, chiar dacă fiecare cota individuală este mică. Dacă tot faci bilete cu multe meciuri și vrei să dai lovitura, jucând o miza mică atunci o poți face la Superbet, atât online cât și offline au un extra bonus ce ajunge până la 150%.

Cum activezi SuperBonus până la 150% pe bilete tale?

Acum funcția SuperbetBonus este valabilă peste tot unde pariați la Superbet, fie în agenții, pe site online sau direct în aplicație. Acest bonus se activează automat atunci când aveți pe bilet cel puțin 6 selecții cu cote de minim 1.25 fiecare.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Cu cât adaugi mai multe meciuri pe bilet, cu atât bonusul va fi mai mare, ca în final pentru cel puțin 25 de selecții să primești un bonus de 150%. Dacă unor evenimente alese li se aplică cota 1 din diferite motive, grila de bonusare se aplică restul meciurilor rămase.


Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.