WTA

Gauff vs Badosa – Ponturi WTA Roma – 13-05-2024

Luni, de la o oră ce urmează să fie anunțată de către organizatorii WTA Roma 2024, Coco Gauff și Paula Badosa se vor duela în optimi. Câștigătorul va juca cu învingătoarea meciului Naomi Osaka vs Qinwen Zheng.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Paula Badosa

Zgura este suprafața preferată și a jucătoarei din Spania, dar nivelul jocului său nu consider că este la nivelul la care s-o învingă pe Coco Gauff, în condițiile în care sportiva din Statele United a câștigat patru din precedentele cinci dispute pe această suprafață și toate în cadrul a două dintre cele mai importante turnee. Am paria pe victorie Coco Gauff, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Cori Gauff vs Paula Badosa

Victorie Coco Gauff

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Cori Gauff – Paula Badosa

Cori Gauff

  • Jocul pe care Coco Gauff l-a arătat în prezent este unul foarte bun și drept urmare este oarecum norma să aibă în continuare prima șansă. A trecut de Magdalena Frech și Jaqueline Cristian.
  • În turul anterior a avut un meci neașteptat de greu cu a noastră Jaqueline Cristian. Locul 68 WTA a reușit să ducă meciul în decisiv după ce a luat setul al doilea cu 6-0.
  • Scorul a fost 6-1, 0-6, 6-3 în favoarea favoritei 3 la câștigarea WTA Roma 2024 și americanca ajunge la patru victorii în precedentele cinci dueluri disputate la Madrid și Roma, două dintre cele mai importante competiții pe zgură.

Paula Badosa

Iberica Paula Badosa este locul 126 în lume, dar cu siguranță va intra în top 100 după prestația sa pe zgură, având în vedere că este suprafața ei favorită.

Eliminată din primul meci pe care l-a avut la Madrid, aceasta și-a învățat lecția, iar la Roma a început mult mai bine, arătând că se prezintă excelent și din punct de vedere fizic.

Primul său duel a fost câștigat în minimum de seturi, iar ulterior au mai venit două victorii, însă în setul decisiv. În șaisprezecimile de finală a învinsă pe rusoaica Shnaider, scor 5-7, 7-4, 6-4.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri