Handbal

Bistrita vs Mosonmagyarovar - Ponturi European League - 23-03-2024

Sâmbătă, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2 vor transmite manșa secundă a sferturilor de finală European League dintre Bistrița și Mosonmagyarovar. Se pleacă de la scorul 32-20 în favoarea reprezentantei României.

cehia handbal feminin small

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bistrița vs Mosonmagyarovar

Situația favorabilă a echipei din Liga Florilor o face să fie cert favorită și în manșa secundă. Cu toate că sunt doar două goluri pe care le are avans, Bistrița a jucat excelent în tur, ceea ce nu se poate spune despre Mosonmagyarovar care a pierdut precedentele patru partide. Victorie Bistrița -3.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Superbet
Superbet

Bistrița vs Mosonmagyarovar

Victorie Bistrița -3.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Bistrița - Mosonmagyarovar

Bistrița

  • Calificată în semifinaelele Cupei României alături de CSM București, Bistrița este pe cai mai și ajunge la 20 de meciuri consecutive în toate competițiile unde a rămas neînvinsă.
  • În toate cele 20 de partide a obținut 19 victorii și un rezultat de egalitate. Cel mai recent a fost succesul cu 27-26 în fața echipei Târgu Jiu, deși a menajat câteva jucătoare de bază întocmai pentru a juca la capacitate maximă în returul cu Mosonmagyarovar.
  • Evoluția echipei de handbal feminin din România a dus bine meciul din Ungaria. 14-12 a fost scorul prin care a condus la pauză, păstrându-și avantajul până la finalul meciului.

Mosonmagyarovar

  • Din 22 februarie și până în prezent a suferit patru înfrângeri consecutive atât în competițiile interne, cât și în cupele europene. De altfel, a terminat pe 2 în Grupa D din European League, ceea ce a adus-o în fazele superioare.
  • A ratat ocazia de a juca finala Cupei Ungariei, însă era greu să poată ține pasul cu Ferencvaros, ceea ce s-a văzut și prin faptul că a pierdut ambele manșe.
  • Totodată, nivelul jocului său a lăsat de dorit și în deplasarea de la DVSC Schaeffler, unde a cedat cu 29-34, în finala mică a Cupei Ungariei. Cel mai recent joc a fost cel cu Bistrița.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri