Handbal

Steaua Bucuresti vs Valur – Ponturi European Cup – 24-03-2024

Duminică, de la ora 19:00, Steaua București și Valur vor fi rivale în meciul 1 al sferturilor de finală European Cup handbal feminin.

steaua bucuresti handbal

Ponturi pariuri și pronostic analizat Steaua București vs Valur

Steaua București ar putea lăsa o impresie mai bună acasă, dar Valur joacă mai bine și de aici cota net favorită, însă cu toate acestea mă aștept la un meci frumos. Peste 62.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Superbet
Superbet

Steaua Bucuresti vs Valur

Peste 62.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Steaua București – Valur

Steaua București

  • Calificarea echipei bucureștene în faza sferturilor de finală a venit după ce a reușit să treacă de Karvina. A fost 28-27 în meciul de acasă și 29-29 în meciul retur.
  • Tot un duel spectaculos ne-a oferit Steaua București și în urmă cu puține zile, dar într-un duel disputat în Cupa României. 37-35 a fost scorul în disputa cu Suceava.
  • De altfel, în precedentele cinci dueluri disputate pe terenul propriu, Steaua a pierdut doar cu Dinamo București, 26-42, dar era ceva normal să se întâmple așa.

Valur

  • Cel mai recent duel disputat de Valur s-a lăsat cu o înfrângere. 26-28 a fost scorul meciului disputat în compania lui Haukar, în campionatul islandez.
  • Acel eșec a fost primul după opt victorii consecutive obținute în toate competițiile Două dintre aceste victorii au venit în compania echipei Metaloplastika pe care a învins-o cu 27-26 în tur și 30-28 în retur.
  • Jucătorii islandezi stau bine în teren și atunci când joacă în deplasare. Au obținut patru victorii în precedentele cinci deplasări și uneori au reușit să iasă în relief marcând și peste 35 de goluri.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri