Handbal

CSM Bucuresti vs Ljubljana – Ponturi Champions League – 24-03-2024

Duminică, de la ora 17:00, CSM București și Ljubljana vor fi rivale în cadrul returului optimilor de finală ale Champions League. În tur a fost 30-24. Meciul este transmis și la televizor, pe Digi Sport , Orange Sport și Prima Sport 1.

csm bucuresti

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSM București vs Ljubljana

Jocul bun pe care l-a practicat în prima manșă nu este deloc surprinzătoare, iar lucrul acesta mă face să merg din nou pe mâna campioanei României. Victorie CSM București -2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

CSM București - Krim Ljubljana

Victorie CSM București -2.5 goluri,

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi CSM București – Ljubljana

CSM București

  • Nivelul jocului propus de CSM București este net superior față de cel al adversarei sale și am putut sesiza lucrul acesta în meciul din Slovenia, câștigat cu 30 la 24.
  • Nu este de mirare că a început să câștige și în deplasare. A mai reușit să facă lucrul acesta și în prima parte a săptămânii, atunci când a dispus cu 35 la 23 de CS Mioveni.
  • Nivelul jocului său i-a permis să atingă șase victorii consecutive în mai multe competiții. Aproape în sferturile Ligii, CSM este liderul Ligii Naționale și semifinalistă a Cupei României.

Ljubljana

  • Krim nu a reușit să joace deloc acel joc bun al său pe care-l oferă în campionatul Sloveniei și acum are nevoie de o minune la București. Are nevoie de o victorie la cel puțin șase goluri diferență pentru a se spera la calificare.
  • Lider al campionatului intern cu maximum de puncte după cele 14 dueluri disputate deja. Ar puteca după meciul de duminică să rămână angrenată doar în competițiile interne.
  • Deplasările n-au fost chiar punct ei forte nici în faza grupelor. Trei înfrângeri a suferit în precedentele patru confruntări disputate în Champions League.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri