Handbal

Minaur Baia Mare vs Bregenz - Ponturi European Cup - 23-03-2024

Sâmbătă, de la ora 18:00, Minaur Baia Mare și Bregenz se vor înfrunta în cadrul primului duel din sferturile de finală ale European Cup.

SCM Politehnica

Ponturi pariuri și pronostic analizat Minaur Baia Mare vs Bregenz

Conform cotelor listate deja avem o favorită certă în reprezentanta României. Minaur Baia Mare este o echipă de top din handbalul masculin, iar când joacă pe terenul propriu se simte foarte bine lucrul acesta. Bregenz nu e deloc cel mai de speriat adversar, iar în deplasare a reușit o victorie în ultimele patru încercări. Vă recomand 1 pauză - 1 final, cotă 1.70 la Superbet.

Superbet
Superbet

Minaur Baia Mare vs Bregenz

1 pauză - 1 final

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Minaur Baia Mare - Bregenz

Minaur Baia Mare

  • Cu un joc foarte bun în decursul competiției, Minaur Baia Mare a reușit să treacă în optimile de finală de echipa Vogosca. A fost o dublă victorie, 36-26 în tur și 34-25 în retur.
  • Formația din Liga Zimbrilor este pe cai mari, a reușit să treacă cu 27-23 de CSM București în cadrul unui duel al rundei 20 din campionatul intern și în urma rezultatului s-a menținut pe 3.
  • De asemenea, echipa din Baia Mare joacă foarte bine acasă. A reușit să se impună destul de ușor ăn ultimele patru jocuri pe care le-a disputat sub privirile propriilor fani. CSM București, Vaslui, Vogoșca și CSM Sighișoara sunt echipele învinse.

Bregenz

  • Evoluția echipei din Bregenz a fost una bună, iar în precedentele două meciuri a reușit să câștige destul de convingător. Ce-i drept, a făcut-o în competiții interne.
  • Nivelul jocului a fost ridicat și în optimile de finală ale acesti competiții. Formația austriacă a depășit-o destul de greu pe Krems pe care a învins-o cu 33-30 în retur, asta după ce în tur a fost 26-26.
  • Partea mai puțin bună este că urmează să evolueze în deplasare. A obținut acolo o singură victorie în ultimele patru confruntări, 38-35 cu Linz

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri