Știri

Rapid și CSM București la un pas să fie eliminate din Champions League

Rapid și CSM București evoluează în sferturile de finală ale Champons League la handbal feminin și tocmai au pierdut manșa tur. Urmează a doua manșă programată pe 6 în cazul Rapidului și pe 7 mai joacă CSM București.


Rapid București și CSM București plecau cu a doua șansă în fața echipelor Kristiansand și Esbjerg. Din nefericire pentru sportul românesc s-a respectat acest statut, iar reprezentantele Ligii Florilor au fost învinse și speră la o remontada peste o săptămână.

Campioana ediției trecute a Ligii Florilor s-a duelat cu câștigătoarea Champions League, formația norvegiană Kristiansand. Bookmakerii au oferit o cotă favorabilă nordicelor care au avut parte de o primă repriză de vis. 31-25 (18-12 pauză) a fost scorul în favoarea lui Kristiansand și urmează returul unde handbalistele de la Rapid au șanse aproape nule să câștige pe un teren unde în ultimul an nu s-a impus nimeni.

Condusă din teren de Cristina Neagu, actuala campioana a Ligii Florilor a pierdut cu 28 la 32 în Danemarca. Esbjerg a fost mai bună în prima repriză când a condus cu 17-13. Doar șapte dintre golurile echipei lui Adi Vasile au fost înscrise de legendara sportivă a României. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost norvegianca Emilie Hegh Arntzen (10 goluri).

Kristiansand – Rapid București este programat să se joace în data de 6 mai, de la ora 17:00. CSM București – Esbjerg are loc duminică, 7 mai, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din capitală.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri