Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rapid București vs Kristiansand 30.04.2023

De la ora 15:00, Rapid București și Kristiansand se duelează în prima manșă din sferturile de finală ale Champions League. Meciul este televizat de Digi Sport 3 și Orange Sport, iar partida retur este programată pe 6 mai.
Rapid București vs Kristiansand
April 30,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid București vs Kristiansand

Îți trebuie o zi magică să poți învinge deținătoarea en-titre a trofeului și echipa care bate tot de 23 de meciuri. Totuși, Rapid a demonstrat că la București poate juca un handbal pe care nu mulți îl așteaptă și e capabilă să câștige. Vă recomand peste 59.5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Rapid București – Kristiansand

Sub 16.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Rapid București

  • Începând cu acest sezon România a primit două locuri în Champions League, ceea ce a însemnat că echipa campioană și vicecampioană au evoluat în grupe. Una dintre ele a fost și Rapid, cea care în ediția 2021/22 a cucerit Liga Florilor.
  • Giuleștencele au jucat în optimile de finală cu Ljubljana, echipă pe care au eliminat-o datorită unui gol înscris în ultimele secunde ale manșei secunde. A pierdut cu 24-29 în deplasare, dar s-a impus cu 30-24 în retur.
  • Succesul din returul cu echipa slovenă a dat startul unei serii de victorii care au adus Rapid București pe locul 2 în Liga Florilor.

Kristiansand

  • Kristiansand este deținătoarea en-titre a trofeului datorită succesului cu 33 la 31 în fața maghiarelor e la Gyor și echipa care a terminat pe 1 în grupe.
  • Formația nordică pleacă cu prima șansă și în acest prim meci care se va disputa cu casele închise. Cu toate acestea, singura echipă care în ultimele cinci luni a învins-o este chiar CSM și tot în urma unui duel disputat la București.
  • În decursul anului acesta a obținut doar victorii și un alt succes împotriva Rapidului ar fi al 24-lea consecutiv în toate competițiile, majoritatea dintre ele au venit cu Kristiansand marcând cel puțin 30 de goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile echipelor românești din Liga Campionilor la handbal!

Plasează pariul