Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Esbjerg vs CSM București ponturi și pronosticuri 30.04.2023

De la ora 17:00, duminică, are loc prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League unde protagoniste sunt Esbjerg și CSM București. Returul are loc pe 7 mai 2023.
Esbjerg vs CSM București
April 30,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Esbjerg vs CSM București

Din 11 februarie nu au mai pierdut danezele, iar lucrul acesta îi oferă încredere sporită formației gazdă. Totuși, CSM marchează și nu dă înapoi nici când echipa pe care o întâlnește este mai bine cotată, cum a mai fost cazul și în grupele Ligii. Peste 59.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Esbjerg – CSM București

victorie Irina Begu la minim 3 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Esbjerg

  • Favorită la câștigarea titlului în Danemarca, Esbjerg are amintiri plăcute în compania CSM-ului, deoarece în ediția trecută a învins-o și a avansat în Final Four.
  • Din nou casele de pariuri optează pentru a oferi gazdelor primei partide o cotă mai bună unei echipe care de 13 meciuri bate tot ce prinde atât în cupele europene, cât și în competițiile interne.
  • Esbjerg a jucat în acest sezon în grupă cu Rapid, echipă pe care a învins-o cu 35-30 acasă, dar a pierdut cu 32-34 în deplasare.

CSM București

  • Handbalul pe care l-a propus CSM tocmai ce i-a adus al șaselea titlu din istoria clubului în Liga Florilor și acum o pune din nou în fața unei echipe pe care a întâlnit-o de 10 ori din 2017 și până în prezent.
  • Datorită locului 2 pe care l-a obținut în grupele Ligii, Adi Vasile & Co. au mers direct în sferturile de finală unde au trebuit să aștepte învingătoarea dintre Esbjerg și Brest.
  • Singurul eșec suferit de CSM în 2023 a avut loc tot în Liga Campionilor, în deplasare de la Ljubljana unde a cedat cu 26-28 în disputa cu Krim.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbalul european!

Plasează pariul