Copa America

Venezuela vs Mexic ponturi Copa America 27.07.2024

Venezuela vs Mexic este partida din etapa cu numărul 2 de la Copa America. Meciul va avea loc joi dimineata, 27 iunie 2023, începând cu ora 04:00 pe “SoFi Stadium”. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Venezuela vs Mexic

Ambele echipe sunt cu moralul ridicat după începutul bun de competiție. Cred că un egal ar mulțumi atât pe Venezuela, cât și pe Mexic. Mă aștept la un duel în care cele două formații să fie destul de prundente, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la Unibet.

Ponturi Venezuela vs Mexic

Unibet
Unibet

Venezuela vs Mexic

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Venezuela

  • Semifinalista din 2011 de la Copa America, Venezuela, a început cu dreptul actuala ediție. În prima rundă, aceștia au produs surpriza și au câștigat cu 2-1 contra celor de la Ecuador.
  • Înainte de a juca la Copa America, Venezuela a disputat două partide amicale. A pierdut cu Italia, scor 2-1, iar cu cei din Guatemala a încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • Trebuie spus faptul că victoria cu Ecuador este doar a 3-a din ultimele 10 partide!
  • În preliminariile pentru Cupa Mondială 2026, Venezuela este pe locul 4, loc de calificare la turneul final - are 9 puncte strânse în 6 partide.
  • O singură dată în istorie a câștigat Venezuala cu Mexic, iar asta se întâmpla într-un amical disputat în 2011. Se impune din nou?

Echipa probabilă Venezuela: Romo – Gonzalez, Ferraresi, Osorio, Navarro – Casseres, Herrera, Martinez – Sotelo, Rondon, Machis

Mexic

  • În ciuda evoluțiilor slabe de dinainte de Copa America, Mexic a început competiția cu o victorie. Mexicanii au câștigat la limită cu modesta Jamaica, scor 1-0.
  • Trebuie spus faptul că naționala lui Jaime Lozano a pierdut acum 3 luni finală CONCACAF Nations League contra celor de la Statele Unite (0-2).
  • Mexic este direct calificată la Cupa Mondială 2026 din postura de țară gazdă, alături de SUA și Canada.
  • Domină clar duelurile directe cu Venezuela, reușind să câștige 7 din cele 12 întâlniri. Câștigă și acest joc?

Echipa probabilă Mexic: Gonzalez – Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga – Romo, Chavez – Antuna, Pineda, Quinones – Gimenez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri