Euro 2024

Romania vs Olanda - Ponturi EURO 2024 - 02-07-2024

Marți, în data de 2 iulie, cu începere la ora 19:00, naționala României va da piept cu Olanda într-un meci din cadrul optimilor de finală de la Campionatul European, acesta urmând să se dispute la Munchen, pe “Allianz Arena”, unde reprezentativa noastră și-a început aventura la turneul din Germania.


Ponturi pariuri și pronostic analizat România vs Olanda

Din punct de vedere al valorii, reprezentativa Olandei este net superioară României, cel puțin pe hârtie, însă prestațiile de la turneu nu sunt chiar grozave, ba chiar am spune ca sunt dezamăgitoare, dacă ne raportăm la standardele sale. Nu vom merge pe mâna olandezilor și nici nu vom paria cu sufletul pe România, ci vom alege un pariu pe goluri, care are șanse foarte bune să iasă. Așadar, recomandăm varianta “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”, la o cotă de 1.70 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi România vs Olanda

Betano
Betano

România vs Olanda

Ambele marchează sau peste 2,5 goluri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

România

  • După cum era de așteptat, naționala noastră pornește cu șansa a doua în această confruntare, fiind mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, însă are motive să spere la accederea în sferturi, Olanda neavând prestații grozave la acest turneu.
  • “Tricolorii” au avut parte de un start perfect la EURO 2024, în primul joc învingând Ucraina cu 3-0, obținând una dintre cele mai clare victorii de la turneul din Germania, într-un meci în care Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș și-au trecut numele pe tabela de marcaj.
  • În etapa a doua, reprezentativa României a avut-o ca adversară pe Belgia, națională net superioară din toate punctele de vedere, în fața căreia a pierdut cu 2-0. În ultimul meci din faza grupelor, trupa lui Edi Iordănescu a înfruntat Slovacia, cu care a scos un rezultat de egalitate, asigurându-și astfel câștigarea grupei și, implicit, a doua calificare din întreaga sa istorie în fazele eliminatorii de la EURO.

ECHIPA PROBABILĂ: Niță; Mogoș/Sorescu, Drăgușin, Burcă, Rațiu; R. Marin, S. Marin, Stanciu; Hagi, Drăguș, Coman

Olanda

  • Conform site-urilor de specialitate, dispune de al șaselea lot de la EURO 2024, din punct de vedere al valorii, fiind nouă ori peste nivelul României, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită certă în această confruntare.
  • După cum menționam, olandezii nu au făcut o impresie grozavă în faza grupelor, având în vedere faptul că au terminat doar pe locul al treilea, tot cu patru puncte acumulate, la fel ca România.
  • Reprezentativa Olandei a debutat la turneul din Germania cu un succes, impunându-se chinuit în fața Poloniei, câștigând cu 2-1 după ce a revenit de la 0-1. A urmat apoi o remiză albă cu Franța, pentru ca în ultima etapă să piardă cu 2-3 în fața Austriei.

ECHIPA PROBABILĂ: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Reijnders, Schouten; Frimpong, Simons, Gakpo; Depay


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri