Euro 2024

Austria vs Turcia - Ponturi EURO 2024 - 02-07-2024

Duelul dintre Austria și Turcia este cel care va trage cortina peste optimile de finală de la EURO 2024, acesta fiind programat să se joace marți seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute la Leipzig, pe “Red Bull Arena”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Austria vs Turcia

Această confruntare este una foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuți extrem de riscante. Ne așteptăm însă să avem parte de spectacol, ambele naționale având o șansă foarte bună la calificarea în sferturi, așa ar trebui să dea totul pentru a se impune. Mergem cu mare încredere pe varianta “ambele marchează”, la o cotă de 1.70 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Austria vs Turcia

Betano
Betano

Austria vs Turcia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Austria

  • Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această partidă, ceea ce nu surprinde deloc, cel puțin dacă ne raportăm la forma pe care o traversează și, implicit, la evoluțiile solide de la acest turneu european.
  • Reprezentativa Austriei a atins din nou fazele eliminatorii de la EURO, așa cum a făcut-o și la ediția precedentă, când era eliminată în optimi de Italia, națională care avea să câștige trofeul. De data aceasta are însă speranțe mult mai mari la un parcurs mai lung.
  • Austriecii au început cu înfrângere la Campionatul European din Germania, în prima etapă pierzând cu Franța la scor minim, într-un meci în care și-au trimis mingea în proprie poartă. Au urmat însă apoi două victorii, 3-1 cu Polonia și 3-2 cu Olanda, reușind astfel să câștige grupa.

ECHIPA PROBABILĂ: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Schmid, Baumgartner, Sabitzer; Arnautovic

Turcia

  • Conform site-urilor de specialitate, este peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii lotului, însă, în ciuda acestui aspect, agențiile de pariuri au decis să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • La doar a opta lor participare la un turneu final, turcii au reușit să atingă pentru a treia oară fazele eliminatorii de la EURO, după calificările din 2000 și 2008. Aceștia au picat într-o grupă complicată, însă în care s-au descurcat bine, terminând pe poziția a doua.
  • Naționala Turciei a început la turneul din Germania cu un succes în fața Georgiei, impunându-se cu 3-1, pierzând apoi în manieră categorică cu Portugalia, la scor de neprezentare, pentru ca în ultimul joc să treacă de Cehia, câștigând cu 2-1.

ECHIPA PROBABILĂ: Gunok; Muldur, Demiral, Bardakci, Kadioglu; Yuksek, Yokuslu; Kahveci, Guler, Yildiz; Yilmaz


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri