Știri

Statistici Cupa Mondială: Ziua III

În fiecare zi avem fotbal de înaltă clasă, ceea ce s-a întâmplat și miercuri, atunci când programul Cupei Mondiale a adus patru meciuri în atenția publicului.


Cea de-a treia zi de fotbal a început cu meciul pe care Argentina l-a avut împotriva Arabiei Saudite. A fost și prima surpriză de la Cupa Mondială, dat fiind faptul că saudiții au trecut cu scorul de 2 la 1 de Lionel Messi & Co. Mai mult decât atât, a fost și prima zi când au fost programate patru meciuri, ritm care se menține până la finalul grupelor.

Număr record de cornere în Danemarca – Tunisia

Printre cele patru meciuri de miercuri s-a regăsit și Danemarca – Tunisia, meci din cadrul Grupei D de la Cupa Mondială. A fost a doua partidă a zilei, dar ca și spectaculozitate a fost un meci alert, cu multe ocazii, deși tabela a indicat doar 0 la 0. Până la urmă insistențele celor două compartimente ofensive au adus cifre incredibile, printre care și un număr record de lovituri de la colțul terenului.  20 de cornere s-au acordat, 11 în dreptul europenilor și doar 9 pentru africani.

A fost o zi cu multe lovituri de la colțul terenului. În total s-au acordat 51 astfel de cornere, dar cele mai multe dintre ele în partida de la Al Rayyan, de pe „Education City Stadium”, unde au asistat 42.925 de spectatori.

Statistici ziua III de la Mondial:

  • 8 goluri
  • 4 din cele 8 goluri au fost înscrise în repriza a doua
  • 15 cartonașe galbene
  • 26 de șuturi pe poartă
  • 51 de cornere

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri