Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Statistici Cupa Mondială: Ziua III

În fiecare zi avem fotbal de înaltă clasă, ceea ce s-a întâmplat și miercuri, atunci când programul Cupei Mondiale a adus patru meciuri în atenția publicului.

Cea de-a treia zi de fotbal a început cu meciul pe care Argentina l-a avut împotriva Arabiei Saudite. A fost și prima surpriză de la Cupa Mondială, dat fiind faptul că saudiții au trecut cu scorul de 2 la 1 de Lionel Messi & Co. Mai mult decât atât, a fost și prima zi când au fost programate patru meciuri, ritm care se menține până la finalul grupelor.

Număr record de cornere în Danemarca – Tunisia

Printre cele patru meciuri de miercuri s-a regăsit și Danemarca – Tunisia, meci din cadrul Grupei D de la Cupa Mondială. A fost a doua partidă a zilei, dar ca și spectaculozitate a fost un meci alert, cu multe ocazii, deși tabela a indicat doar 0 la 0. Până la urmă insistențele celor două compartimente ofensive au adus cifre incredibile, printre care și un număr record de lovituri de la colțul terenului.  20 de cornere s-au acordat, 11 în dreptul europenilor și doar 9 pentru africani.

A fost o zi cu multe lovituri de la colțul terenului. În total s-au acordat 51 astfel de cornere, dar cele mai multe dintre ele în partida de la Al Rayyan, de pe „Education City Stadium”, unde au asistat 42.925 de spectatori.

Statistici ziua III de la Mondial:

  • 8 goluri
  • 4 din cele 8 goluri au fost înscrise în repriza a doua
  • 15 cartonașe galbene
  • 26 de șuturi pe poartă
  • 51 de cornere