Știri

Surpriză la Cupa Mondială, Arabia Saudită a învins Argentina

Lionel Messi și colegii săi au pierdut în primul lor meci de la Cupa Mondială 2022. 1-2 a fost scorul meciului contra Arabiei Saudite, din cadrul Grupei C.


Argentina a fost învinsă cu 2-1 de către Arabia Saudită, totul în urma unui meci programat marți, nu înaintea orei 12:00. Singurul gol al echipei sud-americane i-a aparținut chiar starului de la Paris Saint-Germain. Acesta  a transformat penalty-ul acordat în chiar minutul 10 al partidei și a stabilit scorul pauzei.

Randament maxim pentru saudiți

Echipa saudită s-a văzut condusă la pauza meciului, dar lucrul acesta nu l-a făcut pe selecționerul Renard să intre în panică și a mizat pe exact aceeași formulă care a încheiat prima repriză. Decizia lui a fost bun augur pentru că în mai puțin de zece minute de la reluarea jocului au fost înscrise golurile victoriei.

Firas Al Buraikan l-a servit excelent pe Saleh Al Shehri (Al Hilal), care a marcat primul gol al echipei sale la Mondialul din Qatar și a restabilit egalitatea. După doar cinci minute, experimentatul Salem Al Dawsari a înscris golul victoriei printr-o acțiune superbă și un șut care s-a dus direct în vinclul porții apărate de  Emiliano Martinez.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri