Știri

Spania a înregistrat un record negativ la Mondial

Proaspăt eliminată din optimile de finală de la Cupa Mondială din Qatar, Spania tocmai a devenit prima echipă care pierde patru ori la penalty-uri în cadrul competiției.


Maroc – Spania 0-0 (3:0 după penalty-uri) este fără îndoială una dintre cele mai mari surprize din fazele eliminatorii de la Mondialul din Qatar. Selecționata antrenată de Luis Enrique nu a putut să treacă peste șocul loviturilor de la 11 m și a fost eliminată de africani. Statisticile au fost de partea Spaniei, însă pasele repetate și posesia prelungită nu au ajutat-o.

Singura echipă care a fost eliminată de patru ori la penalty-uri

Spania a devenit prima țară care a participat la Cupa Mondială și a fost eliminată de patru ori în urma executării loviturilor de la punctul de var. Doar două meciuri din istorie s-au încheiat de această manieră, fără ca o echipă să înscrie un penalty, deși a executat trei. S-a întâmplat în anul 2006, atunci când meciul Elveția – Ucraina.

Achraf Hakimi este omul care a transformat penalty-ul decisiv al meciului din optimile CM 2022. Jucătorul marocan  este legitimat în prezent la Paris Saint-Germain, dar el putea să joace pentru naționala Spaniei. El s-a născut la Madrid, însă nu a fost niciodată luat în calcul pentru a îmbrăca tricoul „Furia Roja”.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri