Știri

Maroc elimină Spania de la Cupa Mondială

Maroc a trecut de Spania și a produs cea mai mare surpriză din cadrul acestor optimi de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

maroc

Maroc a terminat neînvinsă în Grupa F a Cupei Mondiale, acolo unde a trimis-o acasă pe Belgia și a acumulat 7 puncte, două mai multe decât vicecampioana Croația. A jucat la același nivel ridicat și împotriva Spaniei, iar lucrul acesta i-a adus calificarea în premieră în cadrul sferturilor de finală ale unui turneu final. Cea mai bună prestație până la acest turneu a fost participarea în optimile de finală la CM 1986.

Maroc – Spania a fost un meci strâns, iar după cele 120 de minute scorul a fost 0-0. Au urmat loviturile de la 11 m, acolo unde se spune că este o loterie, iar speranțele africanilor stăteau în Bono (Sevilla) și așa a fost. Portarul din LaLiga a apărat toate cele trei lovituri ale ibericilor, iar Hakimi a înscris penalty-ul decisiv

Maroc, singura echipă din Africa rămasă încă în competiție

Selecționata de fotbal a Marocului nu doar că a obținut cea mai bună prezență la un turneu final, ci a rămas singura echipă africană în turneu. Senegal a fost și ea calificată în faza optimilor de finală, dar a sfârșit prin a pierde cu scorul de 0-3 în fața Angliei. În 2010, Ghana s-a calificat și ea în sferturile de finală, dar a fost eliminată de Uruguay, după penalty-uri.

Urmează ca în sferturile de finală să joace cu echipa care câștigă jocul Portugalia -Elveția. Partida este programată pe 10 decembrie, la Doha, arena Al Thumama.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri