Știri

România pierde cu Polonia și ratează prezența la Campionatul Mondial de hochei pe gheață

Echipa națională de hochei masculin a României a pierdut cu scorul de 2 la 6 în fața Poloniei și ratează calificarea la Campionatul Mondial.


România a început curajos ultimul meci din calificările pentru Campionatul Mondial și chiar a condus Polonia preț de o repriză, Balasz Peter a marcat unicul gol al primei reprize cu largul concurs al lui Pavlo Borysenko. Până la final echipa mai valoroasă și-a impus punctul de vedere și Polonia – România s-a încheiat 6-2, iar pronosticul recomandat de către echipa noastră a fost unul câștigător.

În urma eșecului, România rămâne cu doar 3 puncte pe care a reușit să le obțină în urma meciului cu Litunia. Jocul s-a disputat în etapa cu numărul 2, iar atunci tricolorii au revenit de la 0-2 după primele 16 minute și a dat lovitura prin  Matyas Kovacs (Brașov) și dubla lui Balasz Peter (Miercurea Ciuc).

Rezultate România:

  • Polonia vs România 6-2
  • Marea Britania vs România 7-0
  • România vs Coreea de Sud 2-5
  • Lituania vs România 2-3
  • România vs Italia 2-6

Campionatul Mondial de hochei pe gheață este programat să debuteze vineri, 12 mai și este programat să se încheie duminică, 28 mai. Va fi o ediție în care Letonia (Riga) și Finlanda (Tampere) găzduiesc competiția.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri