Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Polonia vs România ponturi și pronosticuri 05.05.2023

De la ora 14:30, Polonia și România au meci în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de hochei pe gheață la masculin.
Polonia vs România
May 05,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Polonia vs România

Polonia este favorită certă în fața unei naționale a României care dispune de cea mai slabă defensivă din aceste calificări. În contextul acesta și cum gazdele trebuie să câștige pentru a termina pe loc de calificare vă recomand peste 6.5 goluri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Polonia – România

victorie Rybakina scor 2-0 - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Polonia

  • Polonia în runda anterioară a continuat să producă spectacol și să treacă cu scorul de 7-0 de naționala Coreei de Sud. A deschis scorul în minutul 10 al primei reprize, Lyszczarcyk fiind autorul acelui gol, iar Jeziorski a majorat avantajul și a stabilit scorul la finalul primelor 20 de minute.
  • Datorită succesului a rămas pe locul al doilea, cu 10 puncte și are un punct peste Italia, cât și unul mai puțin decât Marea Britanie care se află pe prima poziție și este singura neînvinsă.
  • Va fi și ultima partidă, ceea ce înseamnă că succesul polonezilor îi duce la Campionatul Mondial fără să mai aștepte ce fac celelalte formații.

România

  • Naționala României la hochei pe gheață a obținut o singură victorie și aceasta a venit în compania Lituaniei pe care toți o înving.
  • În runda anterioară a fost pur și simplu ridiculizată de către naționala similară a Marii Britanii. 7-0 a fost scorul unui duel în care 0-0 a indicat tabela după prima repriză.
  • Totodată, România are 20 de goluri primite și drept urmare este formația cu cele mai multe goluri primite.

Pariază la Superbet pe meciurile de hochei ale echipei României!

Plasează pariul