Știri

Liderul mondial în tenisul feminin a fost eliminat de la Australian Open

Iga Swiatek a părăsit Australian Open după meciul din optimile de finală, învinsă fiind de către Elena Rybakina (Kazakhstan), în urmă unui duel care a durat două seturi.


Am scris despre meciul Iga Swiatek – Elena Rybakina că este deschis oricărui rezultat și așa a și fost. Locul 25 în lume a obținut a doua victorie consecutivă asupra Igăi Swiatek, actul lider mondial și s-a calificat în sferturile de finală. Meciul a fost unul strâns, așa cum și noi am scris în avancronica partidei, unde am și oferit un pronostic câștigător.

Mai bună și la capitolul serviciu, Rybakina a reușit să termine meciul cu șase ași spre deosebire de unul singur reușit de poloneză. De altfel, a încheiat setul 1 printr-un game la 0, primul pe serviciul ei al meciului. Al doilea set a arătat că în tenisul feminin orice este posibil, iar de la 3-0 pentru Swiatek, Elena a revenit și a egalat situația, iar apoi a închis meciul tot cu un game la 0. 6-4, 6-4 a fost scorul în acel meci, iar adversarul sportive din Kazakhstan se va alege din meciul Jelena Ostapenko – Cori Gauff.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri