Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iga Swiatek vs Elena Rybakina ponturi și pronosticuri 22.01.2023

De la ora 03:30, în direct pe Eurosport, Iga Swiatek și Elena Rybakina se întâlnesc în optimile de finală ale Australian Open. Cine câștigă va evolua împotriva celei care triumfă în Jelena Ostapenko – Cori Gauff.
Iga Swiatek vs Elena Rybakina
January 22,2023
03:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iga Swiatek vs Elena Rybakina

Este 1-1 la meciuri directe, dar ambele partide s-au încheiat în minimum de seturi. Chiar dacă și acum se repetă istoria, cred că vor fi două seturi strânse, având în vedere și forma bună a Elenei. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Elena Rybakina

Peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Locul 1 în lume continuă ascensiunea în lumea tenisului și vrea acum să înceapă anul cu un trofeu de Grand Slam. A reușit să practice un tenis demn de lider și s-a calificat până aici fără să piardă set.
  • A trecut în minimum de seturi de jucătoare accesibile din toate punctele de vedere. Jule Niemeier, Camila Osorio și Cristina Bucșa sunt cele pe care le-a eliminat.
  • Împotriva ibericei Cristina Bucșa a evoluat în turul anterior, atunci când nu a lăsat-o să se bucure de mai mult de un singur game câștigat. 6-0, 6-1 a fost scorul unei partide încheiate în mai puțin de o oră.

Elena Rybakina

  • Este cel mai bine clasat adversar pe care îl înfruntă locul 1 în lume, dar Elena Rybakina este implicată pe două planuri la Australian Open.
  • Recent calificată și la dublu, jucătoarea aflată pe 25 în lume a depus un efort considerabil să ajungă aici, în optimile de finală.
  • Dacă în primele două tururi a trecut în minimum de seturi, în șaisprezecimi a evoluat în disputa cu Danielle Collins, în fața căreia s-a calificat după disputarea setului decisiv. 6-2, 5-7, 7-2 a fost scorul, iar timpul acelei partide a fost de două ore și șase minute.

Pariază la Superbet pe meciuri din tenis!

Plasează pariul