Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Harry Kane s-a accidentat și ar putea rata meciul cu SUA

Căpitanul Angliei a suferit o accidentare după meciul pe care l-a câștigat cu scorul de 6 la 2 în fața selecționatei de fotbal a statului Iran.

O ciocnire cu un jucător iranian l-a făcut pe Harry Kane să ceară schimbarea în minutul 76 al meciului Anglia – Iran. Momentul schimbării sale a venit la aproape o jumătate de oră după incident, însă repercursiunile au venit abia după câteva ore de la terminarea meciului și drept urmare s-ar putea să rateze meciul din cea de-a doua etapă.

Cel mai scump căpitan de la Campionatul Mondial din Qatar a făcut un RMN înaintea meciului cu Statele Unite ale Americii și nu au reieșit leziuni care să îl scoată din circuit pe termen prelungit. Mai mult decât atât, veștile sunt bune după ce a fost investigat amănunțit. Chiar este așteptat să se antreneze cu echipa. O poză cu el la antrenamente a apărut pe paginile de socializare ale naționalei Albionului.

 

Pe de altă parte, există și posibilitatea ca Gareth Southgate să îl menajeze pentru cel de-al doilea meci, unde Anglia oricum pleacă cu prima șansă. În prezent, Kane & Co. ocupă primul loc în Grupa B, cu maximum de puncte după victoria asupra Iranului, scor 6-2.

  • Anglia – SUA, 26 noiembrie, ora 21:00
  • Țara Galilor – Anglia, 29 noiembrie, ora 21:00