Știri

Finala neasteptata la ATP Monte Carlo - Favoritii au pierdut in semifinale

Sâmbătă, 13 aprilie 2024 au avut loc semifinalele turneului ATP Monte Carlos, acolo unde Novak Djokovic și Jannik Sinner erau principalii favoriți. Lucrurile nu au stat deloc așa cum era de așteptat să se întâmple și drept urmare, cei doi sportivi au părăsit competiția, lăsând locul lui Stefanos Tsitsipas și Casper Ruud.

Djokovic

Stefanos Tsitsipas a fost primul finalist de la ATP Monte Carlo 2024. Jucătorul grec a reușit să treacă în trei seturi de Jannik Sinner, dar era oarecum de așteptat să fie un meci disputat. Am analizat meciul Tsitsipas - Sinner pentru tine și am oferit un pronostic corect. Am mizat că vor fi peste 20.5 game-uri și așa a fost. Locul 12 mondial a trecut cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4 de favoritul numărul 2 la câștigarea trofeului.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

În cea de-a doua semifinală a turneului de la Monte Carlo, Novak Djokovic era favoritul zilei, însă sârbul aflat pe prima poziție a ierarhiei ATP a început cu stângul și a pierdut primul set. A dat semne de revenire în cel de-al doilea, însă după două ore și 18 minute de la primul schimb a fost învins de norvegianul Casper Ruud (10 ATP) cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri