ATP

Tsitsipas vs Sinner - Ponturi ATP Monte Carlo - 13-04-2024

Sâmbătă, de la ora 14:30, Stefanos Tsitsipas și Jannik Sinner vor fi adversari în semifinală de la ATP Monte Carlo. Meciul este televizat de Digi Sport 4 și Prima Sport 3.

Stefanos Tsitsipas returning a shot during a tennis match.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stefanos Tsitsipas vs Jannik Sinner

Replica grecului în decursul acestui turneu a fost prea bună pentru a crede că nu este capabil să reziste eroic în fața unui Sinner ușor obosit. Indiferent de câștigătorul partidei, aștept un meci cu peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Stefanos Tsitsipas vs Jannik Sinner

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Stefanos Tsitsipas - Jannik Sinner

Stefanos Tsitsipas

  • Jucătorul grec a reușit să se impună fără probleme în cele patru dueluri disputate la ATP Monte Carlo. Nu a avut adversari deloc ușori, ci s-a înfruntat și cu jucători din top 10.
  • Jocurile tari au început încă din faza optimilor de finală când l-a eliminat pe Alexander Zverev (5 ATP). Stefanos a abordat bine jocul și cu muncă s-a impus cu 7-5 7-6(3).
  • A continuat să fie la același nivel ridicat și în sferturile de finală a trecut cu 6-4, 6-2 de rusul Karen Khachanov. Meciul a durat doar o oră și 23 de minute, iar pe tot parcursul meciului, Tsitsipas și-a pierdut o singură dată serviciul.

Jannik Sinner

  • În căutarea celei de-a zecea victorii consecutive, Jannik Sinner ocupă locul 2 mondial și are un moral foarte ridicat. A venit la Monte Carlo din postura de câștigător al Miami Open.
  • Evoluția italianului a fost una bună și pe zgură, acolo unde un singur set a pierdut și acela după un duel pe care l-a disputat în compania danezului Holger Rune. Meciul a durat două ore și 42 de minute.
  • A început bine meciul cu ocupantul locului 7 mondial și a reușit să câștige primul set. În tie-break-ul setului secund nu a mai avut ce face, dar și-a arătat măiestria în decisiv și meciul a fost câștigat cu 6-4, 6-7(6) 6-3.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri