Știri

Ecuador învinge Qatar în primul meci de la Campionatul Mondial

Duminică, 20 noiembrie 2022, la Al Bayt Stadium, Ecuador și Qatar s-au duelat în meci direct, în cadrul primului meci de la Campionatul Mondial 2022.


Selecționata sud-americană a avut de îndeplinit o simplă formalitate, deoarece meciul a fost la discreția ei încă din primele minute. În chiar minutul al treilea, Valencia a marcat primul gol de la Mondial, dar acesta a fost anulat în urma unui ofsaid decis din camera cu VAR. Tot în prima repriză, jucătorul lui Fenerbahce Istanbul a înscris alte două goluri, de această dată valide și care au adus victoria Ecuadorului cu scorul de 2 la 0.

 

Astfel, Ecuador intră în istorie ca fiind prima echipă care câștigă la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și face asta datorită golurilor lui Enner Valencia, jucător care a stat în teren preț de 76 de minute. Stadionul a fost plin, peste 67.000 de fani au venit să asiste la meciul de deschidere, unde sud-americanii nu le-au dat nicio șansă gazdelor în acest duel.

Clasamentul Grupei A după primul joc

  1. Ecuador – 3 puncte
  2. Olanda – 0 puncte
  3. Senegal – 0 puncte
  4. Qatar – 0 puncte

Olanda și Senegal vor juca luni, de la ora 18:00. Tot luni, 21 noiembrie sunt programate trei meciuri în cadrul Cupei Mondiale:


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri