Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

SUA vs Țara Galilor ponturi și pronosticuri 21.11.2022

De la ora 21:00, SUA și Țara Galilor se vor duela în runda 1 din Grupa B de la Cupa Mondială de fotbal. Partida va avea loc pe Ahmad bin Ali Stadium din orașul Al Rayyan.
SUA vs Țara Galilor
November 21,2022
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat SUA vs Țara Galilor

Sunt două echipe ambițioase, dar totodată și limitate, iar în aceste condiții cred că or să apară greșeli și golurile ar trebui să vină. Peste 1.5 goluri vă recomand, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi SUA – Țara Galilor

Peste 1.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

SUA

  • O echipă de luat în calcul atunci când vine vorba despre o clasare pe primele două locuri ale grupei, Statele Unite ale Americii a venit la Mondial după clasarea pe locul 3 în calificările nord-americane.
  • Deloc la prima ei participare, de două ori în istoria fotbalului modern a reușit să obțină un loc în fazele eliminatorii, 1994, 2010 și 2018. Locul 12 obținut în 2010 reprezintă cea mai bună clasare.
  • SUA va fi și una dintre cele trei țări organizatoare ale Mondialului de peste patru ani, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-și facă griji, ea fiind calificată din oficiu.

Echipă probabilă: Turner – Robinson, Long, Zimmerman, Dest – McKennie, Adams, Musah – Pulisic, Ferreira, Aaronson

Țara Galilor

  • Gareth Bale a avut o contribuție decisivă la calificarea Țării Galilor la Cupa Mondială din Qatar. A fost prima calificare în era fotbalului modern și a doua după cea din 1958.
  • Nu a scăpat de emoțiile calificării pentru această calificare. Yarmolenko este omul care a trimis mingea în propria poartă în finala play-off-ului cu Ucraina.
  • Anterior meciului cu Ucraina, Țara Galilor a trecut cu scorul de 2 la 1 de Austria, în semifinalele play-off-ului. Bale a marcat atunci ambele goluri ale echipei sale.

Echipă probabilă: Hennessey – Davies, Rodon, Ampadu – Williams, Morrell, Ramsey, Roberts – James, Moore, Bale

Cea mai buna cota la pariul: peste 1.5 goluri

*Cotele pot suferi modificari.

Pariază la Superbet pe meciurile de la CUpa Mondială!

Plasează pariul