Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aryna Sabalenka a învins liderul WTA și câștigă turneul de la Madrid

Bielorusa Aryna Sabalenka a învins-o în trei seturi pe Iga Swiatek și obține al doilea său trofeu major din acest sezon după ce a spart gheață prin cucerirea Australian Open.

Dornică de revanșă după ce a pierdut finala turneului de la Stuttgart, bielorusa Aryna Sabalenka s-a mobilizat exemplar în partida cu Iga Swiatek. Succesul ei în fața liderului mondial a dat peste cap calculele făcute de către casele de pariuri online care vedeau o victorie lejeră a polonezei. Lucrurile nu au fost așa cum probabil s-au așteptat mulți pariori iar meciul s-a încheiatcu succesul în trei seturi al locului 2 mondial.

Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka s-a terminat 3-6, 6-3, 3-6, iar ea obține nu doar al doilea trofeu al acestui sezon, ci și al doilea titlu la Madrid. Primul a venit în anul 2021, atunci când a trecut tot în set decisiv însă de Ashleigh Barty pe care o învingea atunci cu scorul de 6-0, 3-6, 6-4. Atât pentru Swiatek cât și pentru proaspăt câștigătoarea turneului urmează să decidă dacă vor mai lua parte la un alt turneu important cum este cel de la Roma. Acesta este tot un turneu Masters de 1000 puncte și programat să se dispute în perioada 9-20 mai și este ultimul înaintea French Open.